JÚLIA PRESENTA ‘CASA’

+ ANNA ANDREU + HITS WITH TITS

06/11/2021 20:00 hores

Algú va dir alguna vegada allò que l’originalitat consisteix fonamentalment a tornar a l’origen. Que tornar a la senzillesa de les solucions originals, amb els teus propis mitjans, t’atorga la qualitat d’original amb oficialitat. El tercer disc de Júlia és l’últim i més honest testimoniatge d’aquesta teoria. Les alcoianes Estela Tormo i Lídia Vila arriben al Teatre Calderón per a presentar ‘Casa’ (Hidden Track Rècords, 2020), el seu tercer àlbum d’estudi enregistrat a l’Ivam-Cada-Alcoi fruit del Premi Llançadora 2019. ‘Casa’ és un llenç al passat amb sons del present; just monument al clàssic retorn als orígens, però des del menys comú dels llocs i fins al més elemental i profund de la seua creació.

Les Júlia han volgut aprofitar l’ocasió de tornar a ‘casa’ per a convidar a dues artistes a les quals admiren i amb qui comparteixen segell. Elles són Anna Andreu. Després de diversos discos (i anys) co-liderant el projecte Cálido Home, Anna Andreu (Barcelona), debuta en solitari amb el seu disc Els Mals Costums (Hidden Track Rècords 2020). Anna Andreu, que ha passat dos anys de silenci musical mentre atresorava noves idees, s’acompanya ara de Marina Arrufat a la bateria, arredonint un projecte ja per si mateix replet de la calidesa i la màgia habitual que desprenen totes dues artistes.

Per a completar el cartell es suma a la festa el col·lectiu artístic Hits With Tits, les quals posaran la banda sonora als interludis musicals de la revetlla. Ada Díez i Lu Sanz són les persones que estan darrere d’aquest projecte que es centra en la difusió i promoció real de la dona dins del panorama cultural posant l’accent principalment en la música i il·lustració. Elles són les responsables d’iniciatives de renom com el Truenorayo Fest o el recopilatori Hits With Tits, que ja va per la 6a edició. A més de tot açò, també són Djs. Les seues sessions estan plenes de riot grrrl, new wave, garage, pop, punk, 80s…


Fitxa artística

Júlia són: Estela Tormo (guitarra i veu) i Lídia Vila (bases, teclats i veu).
Anna Andreu són: Anna Andreu (guitarra i veu) i Marina Arrufat (percussió, teclat i veu).
Hits With Tits són: Ada Diez (il·lustradora i dissenyadora) i Lu Sanz (promotora musical i dj).

Producció
Hidden Track Records, Sotabosc Música, Hits With Tits


Preus i horaris

Preu 5 euros

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

 Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles