KAILO

Yapadú Produccions

19/09/2018 10:10 hores

Otto té una caixa de cartó on s’amaga quan té por. En eixa caixa de cartó pot pintar les parets amb les mans, imaginar que se submergeix en les profunditats de l’oceà i fins i tot volar cap a la lluna de la mà del seu amic Kailo. Kailo i Otto s’endinsaran en un viatge a través de la imaginació cap al coneixement d’un mateix; recorreran mons fantàstics on el reciclatge és el protagonista i descobriran la fortalesa i imaginació per superar els seus complexos. Un espectacle on el teatre, la dansa i l’audiovisual faran que el públic visca de primera mà aquesta aventura en un espai envoltant que li permet ser partícip d’aquesta història. Una travessia per a acceptar-se i enfrontar-nos a eixes pors que tots portem dins.

Otto tiene una caja de cartón donde se esconde cuando tiene miedo. En esa caja de cartón puede pintar las paredes con las manos, imaginar que se sumerge en las profundidades del océano e incluso volar hacia la luna de la mano de su amigo Kailo. Kailo y Otto se adentrarán en un viaje a través de la imaginación hacia el conocimiento de un mismo; recorrerán mundos fantásticos donde el reciclaje es el protagonista y descubrirán la fortaleza e imaginación para superar sus complejos. Un espectáculo donde el teatro, la danza y el audiovisual harán que el público viva de primera mano esta aventura en un espacio rodeando que le permite ser partícipe de esta historia. Una travesía para aceptarse y enfrentarnos a esos miedos que todos traemos dentro.

Gènere: Teatre / Moviment
Direcció i coreografia: Yoshua Cienfuegos
Intèrprets: Maynor Chaves i Nando Pascual
Edat recomanada: Més de 4 anys

Públic dalt de l’escenari. Capacitat limitada. Seients en grada no numerada.

* Preu de les entrades: 8 euros (general), 6 euros (joves i Club de l’Espectador). A la venda en taquilla i en Internet a través de www.ticketalcoi.com (despeses de distribució, 1,21 euros IVA inclòs).

– Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l’Espectador com en altres conceptes).
– Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.
– Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.
INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

A la venda pròximament.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles