Katiuska, de Pablo Sorozábal

SARSUELA

14/01/2014 10:35 hores

‘Katiuska’ és la història d’amor entre una princesa russa, que ignora ser-ho, i un comissari soviètic en els temps de la revolució. La inspirada música del seu autor l’ha feta una de les més volgudes pel públic, especialment ‘les romanza’ de baríton ‘Calor de nido’ i ‘La mujer rusa’, el bellíssim concertant, el duo de soprano i baríton ‘Somos dos barcas’ i el fox-trot ‘A Paris me voy’ que es van fer molt populars. El seu autor, el donostiarra Pablo Sorozábal (1897-1988), ens va deixar també obres imperibles com ‘La tabernera del puerto’, ‘La del manojo de rosas’ o ‘Adios a la bohemia’, entre d’altres.

‘Katiuska’ es la historia de amor entre una princesa rusa, que ignora serlo, y un comisario soviético en los tiempos de la revolución. La inspirada música de su autor ha hecho una de las más queridas por el público, especialmente las romanza de barítono ‘Calor de nido’ y ‘La mujer rusa’, el bellísimo concertante, el dúo de soprano y barítono ‘Somos dos barcas’ y el fox-trot ‘A Paris me voy’ que se hicieron muy populares. Su autor, el donostiarra Pablo Sorozábal (1897-1988), nos dejó también obras imperecederas como ‘La tabernera del puerto’, ‘La del manojo de rosas’ o ‘Adiós a la bohemia’, entre otras.

Gènere: Sarsuela
Durada: 140 minuts
Producció: Asociación de Amigos de la Música de Alcoy
Intèrprets: Júlia Farrés (soprano), Andrés del Pino (baríton), Gonzalo Terán (tenor), Ballet Inma Cortés, Coral Discantus de Murcia-Gran Orquesta Sinfónica
Preu: Des dels 15 fins els 35 euros
Més informació: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi. Carrer Santa Llúcia 3, Alcoi. Telèfons: 96 554 38 26 / 618 872 882 / 636 480 807. Correu electrònic: info@aamalcoy.com


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles