L.V. BEETHOVEN 250 Aniversari

ORQUESTRA SIMFÒNICA D'ALCOI

19/12/2020 19:00 hores

En el 250 Aniversari del naixement de L. van Beethoven, en la vigència de la seua Música, volem recordar la relació de Jaume Bordera i José Luis Bordera amb l’ÓSSA, els dos germans, membres essencials de la Companyia de Teatre Estable La Cassola, en la qual van ser actors i directors amb títols inesborrables -per als qui van conéixer i van viure aquell renaixement cultural- com: El Retaule del flautiste, Las Bacantes, Romeo i Julieta, Inventando a Dulcinea, Doña Rosita la soltera, Anónimo Veneciano…

En el 250 Aniversario del nacimiento de L. van Beethoven, en la vigencia de su música, queremos recordar la relación de Jaume Bordera y José Luis Bordera con la OSA, los dos hermanos, miembros esenciales de la Compañía de Teatro Estable La Cazuela, en la que fueron actores y directores con títulos imborrables -para quienes conocieron y vivieron aquel renacimiento cultural- como: El Retaule del flautiste, Las Bacantes, Romeo y Julieta, Inventando a Dulcinea, Doña Rosita la soltera, Anónimo Veneciano…

Programa de mà del concert.


Fitxa artística

Intèrprets
Orquestra Simfònica d'Alcoi

Direcció
Gregori Casasempere

Amb la participació de Tania Bou (soprano), Ferran Villanueva Martí (viola) i Enrique García Jordá (narrador)


Preus i horaris

Preu 6 euros

+ Despeses de gestió 1'21€ online

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

* No es vendran entrades abans del concert.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

ATENCIÓ! Llegir detingudament 'Protocol Covid-19'.

Abans de comprar les entrades, tingues present:

Seguint la normativa de reducció d'aforament, hem realitzat blocs d'1, 2 i 3 butaques, deixant butaques lliures entre cada bloc. L'adquisició d'un bloc complet garanteix que a banda i banda hi haurà una butaca buida. Si se selecciona únicament 1 seient d'un bloc de 2, accepta que al seu costat se sente una persona desconeguda.

- Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

Antes de comprar tus entradas, ten en cuenta lo siguiente:

Siguiendo la normativa de reducción de aforo, hemos realizado bloques de 1, 2 y 3 butacas, dejando butacas libres entre cada bloque. La adquisición de un bloque completo garantiza que a ambos lados habrá una butaca vacía. Si se selecciona únicamente 1 asiento de un bloque de 2, acepta que a su lado se siente una persona desconocida.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

--------

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

Calendari d'espectacles