LA AUTORA DE LAS MENINAS

FOCUS - CDN

17/09/2017 17:42 hores

En un futur no gaire llunyà la crisi financera que sacseja Europa obliga l’Estat espanyol a desprendre’s del seu patrimoni artístic. Davant la possibilitat de la venda de ‘Las Meninas’, se li encarrega a una famosa monja copista realitzar una rèplica exacta de l’original de Velázquez. A partir d’eixe moment, la religiosa es veurà atrapada en una cruïlla d’interessos de diversa índole, al mateix temps que patirà una sobtada transformació de la seua personalitat: d’humil artesana del pinzell passarà a convertir-se en un inopinat estel mediàtic del món de les arts plàstiques.

En un futuro no muy lejano la crisis financiera que sacude a Europa obliga al Estado español a desprenderse de su patrimonio artístico. Ante la posibilidad de la venta de ‘Las Meninas’, se le encarga a una afamada monja copista realizar una réplica exacta del original velazqueño. A partir de ese momento, la religiosa se va a ver atrapada en una encrucijada de intereses de diversa índole, al tiempo que va sufrir una repentina transformación de su personalidad: de humilde artesana del pincel pasará a convertirse en una inopinada estrella mediática del mundo de las artes plásticas.

Durada: 1 hora i 40 minuts
Gènere: teatre
Idioma: castellà
Autor i director: Ernesto Caballero
Intèrprets: Carmen Machi, Mireia Aixalà i Francisco Reyes
Producció: Focus i Centro Dramático Nacional (CDN)

* Preu de les entrades: 12 euros (joves de fins a 25 anys), 14 euros (socis del Club de l’Espectador), 16 euros (amfiteatre) i 18 euros (pati de butaques. A la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com (despeses de distribució 1,21 euros IVA inclòs).


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles