La Banqueta, dirigida per Paco Mir (Tricicle)

TEATRE ACTUAL

27/03/2014 12:47 hores

Dos reconegudíssims concertistes de piano a quatre mans preparen la seua pròxima gira per Japó a Schlern, un poble idíl·lic dels Alps italians. Però els més de vint anys que porten tocant braç a braç els complica les coses. La calma i l’aire pur d’aquesta localitat no juguen al seu favor sinó tot el contrari. La banqueta en la qual reposen la seua anatomia, es fa a cada moment més i més xicoteta. Amb una gran dosi d’humor intel·ligent però intel·ligible veurem com a dia a dia els fantasmes alimentats durant dues dècades ixen del seu amagatall per a fer-los la vida impossible.

Dos reconocidísimos concertistas de piano a cuatro manos preparan su próxima gira por Japón en Schlern, un pueblo idílico de los Alpes italianos. Pero los más de veinte años que llevan tocando codo con codo les complica las cosas. La calma y el aire puro de esa localidad no juegan a su favor sino todo lo contrario. La banqueta en la que reposan su anatomía, se hace a cada momento más y más pequeña. Con una gran dosis de humor inteligente pero inteligible veremos como día a día los fantasmas alimentados durante dos décadas salen de su escondite para hacerles la vida imposible.

Gènere: Teatre actual
Durada: 75 minuts
Idioma: Català
Producció: Botarga i Vania
Intèrprets: Ricard Borràs (Vladimir) i Pep Ferrer (Pau)
Direcció: Paco Mir
Preu: 12 i 15 euros


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles