LA BELLA DURMIENTE?- Cienfuegos Danza

DANSA FAMILIAR

05/09/2014 07:27 hores

“La Bella Durmiente?”, és una recreació per mitjà de la dansa contemporània del famós conte que aposta per l’amor com a energia vital. Es tracta d’una peculiar versió de Yoshua Cienfuegos que es desenvolupa a partir del somni de la princesa i que introdueix a l’espectador en el món de la Bella Dorment del segle XXI on habiten fantàstics personatges com una fada boja o un ocell màgic. D’aquesta forma, la companyia valenciana Cienfuegos Danza adapta una història universal a través de la dansa, la música de Txaikovski i una singular posada en escena en què el moviment corporal, així com el joc de llums i ombres modernitzen aquesta clàssica història.

————

“La Bella Durmiente?”, es una recreación por medio de la danza contemporánea del famoso cuento que apuesta por el amor como energía vital. Se trata de una peculiar versión de Yoshua Cienfuegos que se desarrolla a partir del sueño de la princesa y que introduce al espectador en el mundo de la Bella Durmiente del siglo XXI donde habitan fantásticos personajes como una hada loca o unpájaromágico.Deestaforma,lacompañía valenciana Cienfuegos Danza adapta una historia universal a través de la danza, la música de Tchaikovski y una singular puesta en escena en que el movimiento corporal, así comoeljuegodelucesysombrasmodernizan esta clásica historia.

Durada: 45 minuts
Gènere: Dansa familiar
Direcció: Yoshua Cienfuegos
Intèrprets: Ana Paredes, Maynor Cháves i Alejandra Mandli
Producció: Cienfuegos Danza

Preu: 3 (per a xiquets de fins a 12 anys), 5 i 7 euros. Amb descompte del Club de l’Espectador


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles