LA BELLA DURMIENTE, Russian National Ballet

DANSA

15/09/2015 12:08 hores

Segons el conte, tres fades beneïxen la filla del Rei amb virtuts, però una fada malvada fa caure sobre ella una maledicció que diu que es punxarà un dit i morirà. Afortunadament la tercera fada, que encara no havia regalat res a la petita, li fa l’obsequi de desfer l’encanteri, amb la qual cosa l’Aurora no morirà, sinó que es quedarà adormida durant 100 anys fins que un príncep la desperte amb un petó.

Según el cuento, tres hadas bendicen a la hija del Rey con virtudes, pero una hada malvada hace caer sobre ella una maldición que dice que se pinchará un dedo y morirá. Afortunadamente la tercera hada, que todavía no había regalado nada a la pequeña, le hace el obsequio de deshacer el hechizo, con lo cual Aurora no morirá, sino que se quedará dormida durante 100 años hasta que un príncipe la despierte con un beso.

Durada: 140 minuts
Gènere: Dansa clàssica
Direcció: Sergei Radchenko, amb coreografia de Màrius Petipà
Música: Piotr Ilitx Txaikovski
Solistes: Irina Adilova i Kirill Safin
Producció: Russian National Ballet – Goldberg

* Preu de les entrades: 20, 22 i 24 euros (públic general). A la venda a taquilla i a InstanTicket.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles