LA BÍBLIA

POT DE PLOM

11/01/2020 20:00 hores

La Companyia Pot de Plom recupera un vell projecte: La Bíblia. Des que vam començar a fer sketchs còmics pels teatres i cafés-teatres, sempre féiem al final la mateixa broma… I si muntem la Bíblia?, eh!, antic i nou testament! Pensem que ara és un bon moment, sobretot després de les reflexions que hem fet sobre els límits de l’humor. A més, hi ha moltes coses en l’actualitat que ens han portat als textos bíblics: declaracions de polítics (Vox entra en joc), conclaves en el Vaticà (la conclusió del Papa sobre la pederàstia és que la culpa és… de Satanàs!). Per això i més presentem, La Bíblia contada per Xavi Castillo (versió íntegra Antic i Nou Testament). Continuem satiritzant les coses més sagrades.

La Companyia Pot de Plom recupera un viejo proyecto: La Biblia. Desde que empezamos a hacer sketchs cómicos por los teatros y cafés-teatros, siempre hacíamos al final la misma broma… Y si montamos la Biblia?, eh!, antiguo y nuevo testamento! Pensamos que ahora es un buen momento, sobre todo después de las reflexiones que hemos hecho sobre los límites del humor. Además, hay muchas cosas en la actualidad que nos han llevado a los textos bíblicos: declaraciones de políticos (Vox entra en juego), cónclaves en el Vaticano (la conclusión del Papa sobre la pederastia es que la culpa es… de Satanás!). Por eso y más presentamos, La Biblia contada por Xavi Castillo (versión íntegra Antiguo y Nuevo Testamento). Continuamos satirizando las cosas más sagradas.


Fitxa artística

Producció
Pot de Plom


Preus i horaris

Preu 8 i 10€

Amb descompte per a joves.

Horari de taquilla:
– De dimecres a divendres d’11.30 a 13.30 i de 18 a 20 hores.
– Dissabtes d’11.30 a 13.30 hores.
– Una hora i mitja abans de les representacions.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

- Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.

INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles