LA BOHÈME, Vocemmus i l’Orquestra Simfònica Alcoiana

ÒPERA

15/09/2015 14:05 hores

Després de l’èxit de Manon Lescaut (1893), Puccini escometia una nova òpera basada en l’obra per fascicles d’Henri Murguer, “Scènes de la vie de bohème”, i que va donar lloc a aquesta òpera que, al febrer de 1896, es representava en el Teatro Regio de Torí per primera vegada. La història és coneguda pels amants de l’òpera i és fàcil d’arribar al públic que, sens dubte, es posa en la pell dels dos protagonistes, Mimì i Rodolfo, només iniciar-se els primers compassos de l’obra i alçar-se el teló.

Tras el éxito de Manon Lescaut (1893), Puccini acometía una nueva ópera basada en la obra por fascículos de Henri Murguer, “Scènes de la vie de bohème”, y que dio lugar a esta ópera que, en febrero de 1896, se representaba en el Teatro Regio de Turín por primera vez. La historia es conocida por los amantes de la ópera y es fácil de llegar al público que, sin duda, se pone en la piel de los dos protagonistas, Mimì y Rodolfo, nada más iniciarse los primeros compases de la obra y levantarse el telón.

Durada: 140 minuts
Gènere: Òpera
Direcció: Jovita Gómez
Intèrprets: Ascensión Padilla, José Luís Luri, Boris Godin, Ágatha Martínez, Javier Rubio Liarte, José Antonio Cecilia i Luís Miguel Velasco. Amb la Coral Aslipo, dirigida per Shlomo Rodríguez.
Producció: Vocemmus

* Preu de les entrades: 25, 30 i 35 euros (públic general) – 20, 25 i 30 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda a taquilla i a InstanTicket.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles