LA BOHÈME

Ópera 2001

30/08/2016 11:16 hores

La Bohème és un prodigi musical i dramàtic que representa un fenomen excepcional en l’obra completa de Puccini. Amb La Bohème, Puccini va aportar a l’òpera un nou tipus d’herois i un entorn totalment desconegut fins a eixe moment. Es tracta de joves artistes bohemis: pobres, afligits i complaguts pels problemes i plaers de la vida quotidiana. Es tracta d’una obra mestra, que des del dia de la seua estrena, l’1 de febrer de 1896 en el Teatre Regio de Torí, segueix conquistant al públic de tot el món i de totes les edats.

La Bohème es un prodigio musical y dramático que representa un fenómeno excepcional en la obra completa de Puccini. Con La Bohème, Puccini aportó a la ópera un nuevo tipo de héroes y un entorno totalmente desconocido hasta entonces. Se trata de jóvenes artistas bohemios: pobres, afligidos y complacidos por los problemas y placeres de la vida cotidiana. Se trata de una obra maestra, que desde el día de su estreno, el 1 de febrero de 1896 en el Teatro Regio de Turín, sigue conquistando al público de todo el mundo y de todas las edades.

Durada: 120 minuts
Gènere: Música lírica
Idioma: Italià amb subtítols en castellà
Autor: Giacomo Puccini, sobre l’obra d’Henri Murger ‘Scenes de la vie de bohème’
Direcció: Martin Mázik
Intèrprets: solistes, cor i orquestra d’Ópera 2001. Amb la participació especial del Cor de Veus Blanques de Sant Roc i el Ballet Inma Cortés
Producció: Ópera 2001 – Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

Preu de les entrades: 25, 37’5 i 45 euros (públic general). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles