LA CASA DE BERNARDA ALBA- Sociedad El Trabajo

TEATRE

05/09/2014 07:25 hores

Després de la mort del seu segon marit, Bernarda imposa un dol rigorós a les seues cinc filles, no les deixarà eixir de casa en diversos anys. L’obra comença amb l’entrada de les criades criticant a Bernarda. Quan aquesta entra en escena ordena silenci i es comporta de manera autoritària amb les seues filles. Però el duel és trencat per l’arribada de Pepe el Romano, que pretén a la filla major, Angustias. Aquesta és hereva d’una gran fortuna, la qual cosa atrau al seu pretendent, i alhora provoca la gelosia i passions de les seues germanes.

————-

Tras la muerte de su segundo marido, Bernarda impone un luto riguroso a sus cinco hijas, no las dejará salir de casa en varios años. La obra comienza con la entrada de las criadas criticando a Bernarda. Cuando ésta entra en escena ordena silencio y se comporta de manera autoritaria con sus hijas. Pero el duelo es roto por la llegada de Pepe el Romano, que pretende a la hija mayor, Angustias. Ésta es heredera de una gran fortuna, lo que atrae a su pretendiente, y a la vez provoca los celos y pasiones de sus hermanas.

Gènere: Tragèdia dramàtica
Direcció: Ignacio Miró
Intèrprets: Lola de la Rubia, Lola Calafí, Zaira Francés, Lorena Climent, Elsa Berenguer, Noemí Fraj, Irina Sempere, Begoña Mira, Pepi García, Tere Pascual, Paqui Albeza, María Aceituno, María Miguel i Tere García.
Producció: Sociedad El Trabajo

Preu: 10 i 12 euros


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles