LA CASA DE BERNARDA ALBA- Sociedad El Trabajo

TEATRE

05/09/2014 07:25 hores

Després de la mort del seu segon marit, Bernarda imposa un dol rigorós a les seues cinc filles, no les deixarà eixir de casa en diversos anys. L’obra comença amb l’entrada de les criades criticant a Bernarda. Quan aquesta entra en escena ordena silenci i es comporta de manera autoritària amb les seues filles. Però el duel és trencat per l’arribada de Pepe el Romano, que pretén a la filla major, Angustias. Aquesta és hereva d’una gran fortuna, la qual cosa atrau al seu pretendent, i alhora provoca la gelosia i passions de les seues germanes.

————-

Tras la muerte de su segundo marido, Bernarda impone un luto riguroso a sus cinco hijas, no las dejará salir de casa en varios años. La obra comienza con la entrada de las criadas criticando a Bernarda. Cuando ésta entra en escena ordena silencio y se comporta de manera autoritaria con sus hijas. Pero el duelo es roto por la llegada de Pepe el Romano, que pretende a la hija mayor, Angustias. Ésta es heredera de una gran fortuna, lo que atrae a su pretendiente, y a la vez provoca los celos y pasiones de sus hermanas.

Gènere: Tragèdia dramàtica
Direcció: Ignacio Miró
Intèrprets: Lola de la Rubia, Lola Calafí, Zaira Francés, Lorena Climent, Elsa Berenguer, Noemí Fraj, Irina Sempere, Begoña Mira, Pepi García, Tere Pascual, Paqui Albeza, María Aceituno, María Miguel i Tere García.
Producció: Sociedad El Trabajo

Preu: 10 i 12 euros


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles