LA CRAZY CLASS

L'Om-Imprebís

30/08/2016 11:34 hores

Dotze persones de la nostra societat: un mestressa de casa, un militar, una ballarina, un torero, una infermera… acudeixen a una classe de teatre molt boja que els canviarà la vida i els farà comprendre la força dels grans textos, la música, la dansa… en una paraula, del TEATRE. LOm-Imprebís, sempre fent de l’humor el to d’aquest intel·ligent i meravellós muntatge, fa que aquests dotze personatges s’endinsen en el món del teatre per a acabar amb una posada en escena de “Hamlet” que ja no solament és meravellosa, sinó que és superba.

Doce personas de nuestra sociedad: un ama de casa, un militar, una bailarina, un torero, una enfermera… acuden a una clase de teatro muy loca que les cambiará la vida y les hará comprender la fuerza de los grandes textos, la música, la danza… en una palabra, del TEATRE. LOm-Imprebís, siempre haciendo del humor el tono de este inteligente y maravilloso montaje, hace que estos doce personajes se adentren en el mundo del teatro para acabar con una puesta en escena de “Hamlet” que ya no solo es maravillosa, sino que es soberbia.

Durada: 75 minuts
Gènere: Teatre actual
Idioma: Castellà
Autor: Michel López
Direcció: Santiago Sánchez
Intèrprets: Carles Castillo, Carles Montoliu, Santiago Sánchez i Elena Lombao / Ana Morgade (amb alternança)
Producció: L’Om Imprebís

Preu de les entrades: 8 i 10 euros (públic general) – 6 i 8 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles