LA DÉCADA PRODIGIOSA- A benefici d’Asfial

GALA BENÈFICA

16/12/2014 17:28 hores

La Década Prodigiosa presenta, a benefici d’Asfial Alcoi, ‘Infantasía, el espejo mágico’ recolzats per la seua companyia escènica i el seu elenc de cantants, ballarins acròbates i perots. Es tracta d’un espectacle per a tota la família que farà les delícies de joves de totes les edats, perquè qui no recorda: ‘Colores en el viento’, ‘Besa a la chica’, ‘Un genio genial’, ‘La Bella y la Bestia’, ‘Hakuna Matata’, ‘Bajo el mar’, ‘Voy a ser el rey león’…?. Tot açò amb una posada en escena espectacular i un munt de sorpreses.

La Década Prodigiosa presenta, a beneficio de Asfial Alcoy, ‘Infantasía, el espejo mágico’ arropado de su compañía escénica y su elenco de cantantes, bailarines acróbatas y muñecos. Se trata de un espectáculo para toda la familia que hará las delicias de jóvenes de todas las edades, porque ¿quien no recuerda: ‘Colores en el viento’, ‘Besa a la chica’, ‘Un genio genial’, ‘La Bella y la Bestia’, ‘Hakuna Matata’, ‘Bajo el mar’, ‘Voy a ser el rey león’…?. Todo ello con una puesta en escena espectacular y un montón de sorpresas.

Gènere: Musical
Producció: La Década Prodigiosa

Preu: 7 euros. Entrades a la venda a taquilla i a través d’InstanTicket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles