LA DÉCADA PRODIGIOSA- A benefici d’Asfial

GALA BENÈFICA

16/12/2014 17:28 hores

La Década Prodigiosa presenta, a benefici d’Asfial Alcoi, ‘Infantasía, el espejo mágico’ recolzats per la seua companyia escènica i el seu elenc de cantants, ballarins acròbates i perots. Es tracta d’un espectacle per a tota la família que farà les delícies de joves de totes les edats, perquè qui no recorda: ‘Colores en el viento’, ‘Besa a la chica’, ‘Un genio genial’, ‘La Bella y la Bestia’, ‘Hakuna Matata’, ‘Bajo el mar’, ‘Voy a ser el rey león’…?. Tot açò amb una posada en escena espectacular i un munt de sorpreses.

La Década Prodigiosa presenta, a beneficio de Asfial Alcoy, ‘Infantasía, el espejo mágico’ arropado de su compañía escénica y su elenco de cantantes, bailarines acróbatas y muñecos. Se trata de un espectáculo para toda la familia que hará las delicias de jóvenes de todas las edades, porque ¿quien no recuerda: ‘Colores en el viento’, ‘Besa a la chica’, ‘Un genio genial’, ‘La Bella y la Bestia’, ‘Hakuna Matata’, ‘Bajo el mar’, ‘Voy a ser el rey león’…?. Todo ello con una puesta en escena espectacular y un montón de sorpresas.

Gènere: Musical
Producció: La Década Prodigiosa

Preu: 7 euros. Entrades a la venda a taquilla i a través d’InstanTicket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles