La Década Prodigiosa, Eres Tú

MÚSICA POP-ROCK

14/01/2014 11:14 hores

Si vols tornar a viure les millors èpoques musicals de la teua vida, aquest és el teu espectacle. “La Década Prodigiosa eres tú” és un homenatge musical, de quasi dues hores de durada, als més de 28 anys d’existència de la mítica formació La Década Prodigiosa, en el qual s’inclouran els millors èxits des de la seua creació fins a l’actualitat, repassarem moments únics amb cançons com “Una fiesta especial”, “Lo mejor del Baúl”, “Drag Queens”, “Cuélate en mi música”; així com el seu pas pel festival d’Eurovisió l’any 1988. A través de quatre prodigioses veus i una posada en escena elegant i cuidada, ‘La Década Prodigiosa’ es proposa que tu sigues el protagonista d’aquest viatge.

Si quieres volver a vivir las mejores épocas musicales de tu vida, este es tu espectáculo. “La Década Prodigiosa eres tú” es un homenaje musical, de casi dos horas de duración, a los más de 28 años de existencia de la mítica formación La Década Prodigiosa, en el cual se incluirán los mejores éxitos desde su creación hasta la actualidad, repasaremos momentos únicos con canciones como “Una fiesta especial”, “Lo mejor de Baúl”, “Drag Queens”, “Cuélate en mí música”; así como su paso por el festival de Eurovisión en 1988. A través de cuatro prodigiosas voces y una puesta en escena elegante y cuidada, ‘La Década Prodigiosa’ se propone que tú seas el protagonista de este viaje.

Gènere: Música pop-rock
Durada: 90 minuts
Producció: La Década Prodigiosa SL
Intèrprets: Javier de Juan (bateria) i els cantants Daniel Sora, Saray Ramírez, Javier Enzo i Virginia Mos
Preu: 12 i 15 euros


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles