LA GATA, de Tennessee Williams

CULTURARTS TEATRE I DANSA

22/12/2015 10:44 hores

‘La gata sobre la teulada de zinc calenta’ és una de les obres mestres de Tennessee Williams que expressa la seua visió dels foscos i primitius elements que aguaiten sota la superficial civilització d’una família presa del passat i dels seus secrets. Avui, en versió de Juli Disla en “La Gata” dirigida per Sergio Caballero, es mostra d’una manera més essencial a una família que es desintegra, a través d’una profunda anàlisi sobre les relacions humanes, potenciant el seu somriure irònic i la crueltat dels seus personatges protagonistes.

‘La gata sobre el tejado de zinc caliente’ es una de las obras maestras de Tennessee Williams que expresa su visión de los oscuros y primitivos elementos que acechan bajo la superficial civilización de una familia presa del pasado y de sus secretos. Hoy, en versión de Juli Disla en “La Gata” dirigida por Sergio Caballero, se muestra de una manera más esencial a una familia que se desintegra, a través de un profundo análisis sobre las relaciones humanas, potenciando su sonrisa irónica y la crueldad de sus personajes protagonistas.

Durada: 75 minuts
Gènere: Teatre
Idioma: Català
Autor: Tennessee Williams
Direcció: Sergio Caballero sobre la versió de Juli Disla
Intèrprets: Cristina Fernández, Sergio Caballero i Juli Cantó
Producció: CulturArts Teatre i Dansa

Preu de les entrades: 8 i 10 euros (públic general) – 8 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda a taquilla i a www.instanticket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles