LA GATA, de Tennessee Williams

CULTURARTS TEATRE I DANSA

22/12/2015 10:44 hores

‘La gata sobre la teulada de zinc calenta’ és una de les obres mestres de Tennessee Williams que expressa la seua visió dels foscos i primitius elements que aguaiten sota la superficial civilització d’una família presa del passat i dels seus secrets. Avui, en versió de Juli Disla en “La Gata” dirigida per Sergio Caballero, es mostra d’una manera més essencial a una família que es desintegra, a través d’una profunda anàlisi sobre les relacions humanes, potenciant el seu somriure irònic i la crueltat dels seus personatges protagonistes.

‘La gata sobre el tejado de zinc caliente’ es una de las obras maestras de Tennessee Williams que expresa su visión de los oscuros y primitivos elementos que acechan bajo la superficial civilización de una familia presa del pasado y de sus secretos. Hoy, en versión de Juli Disla en “La Gata” dirigida por Sergio Caballero, se muestra de una manera más esencial a una familia que se desintegra, a través de un profundo análisis sobre las relaciones humanas, potenciando su sonrisa irónica y la crueldad de sus personajes protagonistas.

Durada: 75 minuts
Gènere: Teatre
Idioma: Català
Autor: Tennessee Williams
Direcció: Sergio Caballero sobre la versió de Juli Disla
Intèrprets: Cristina Fernández, Sergio Caballero i Juli Cantó
Producció: CulturArts Teatre i Dansa

Preu de les entrades: 8 i 10 euros (públic general) – 8 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda a taquilla i a www.instanticket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles