LA GENERALA

SOCIETAT 'EL TRABAJO'

27/12/2016 11:59 hores

A cavall entre la sarsuela i l’opereta, és la còmica història d’una família reial destronada. La història del príncep Pio i el seu amor impossible per Berta, esposa d’un General i sobrenomenada per aquest motiu “La Generala”. Pio està compromès amb la princesa Olga i es veu obligat a sol·licitar un préstec al General, per a poder celebrar les noces com es mereix l’ocasió. Però en arribar i veure a Berta reconeix al seu antic amor… i a partir d’ací l’embulle està servit.

A caballo entre la zarzuela y la opereta, es la cómica historia de una familia real destronada. La historia del príncipe Pío y su amor imposible por Berta, esposa de un General y apodada por este motivo “La Generala”. Pío está comprometido con la princesa Olga y se ve obligado a solicitar un préstamo al General, para poder celebrar la boda como se merece la ocasión. Pero al llegar y ver a Berta reconoce a su antiguo amor… y a partir de ahí el enredo está servido.

Durada: 130 minuts
Gènere: Sarsuela-opereta
Autor: Amadeo Vives – Perrín y Palacios
Direcció escènica: Ramón Micó
Direcció musical i del cor: Enrique J. Peidro
Direcció del ballet: Inma Cortés
Intèrprets: Tania Bou, Jovi Gonzálbez, Charo Martos, Jordi Sempere, Elisa Santonja, Francisco J. Vila, Ángel Pérez, Javier Pérez, Fernando Albiñana i Vicente Leal
Producció: Agrupació Lírica Societat El Trabajo d’Alcoi

* Preu de les entrades: 10, 20 i 23 euros. A la venda a la Sociedat “El Trabajo”, de dilluns a divendres d’11 a 13 i de 17 a 19 h (965542208). També a la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles