LA GUERRA DELS MONS 2.0

L'Horta Teatre

30/08/2016 11:46 hores

L’any 1938 Orson Welles va emetre una versió radiofònica de “La guerra dels mons”. Durant el programa, milions de nord-americans van creure que els marcians envaïen la terra. Va ser el primer fenomen viral del món contemporani. Com hauria fet Orson Welles “La guerra dels mons” avui dia? Amb una trama addictiva i una intriga creixent, ‘La Guerra dels Mons 2.0’ ens submergeix en un joc d’espills pervers, com els quals li agradaven a Orson Welles. Un espectacle visualment hipnòtic i d’actualitat que ens parla de la confusió, que ens genera no saber què és veritat i què és mentida i de la por com la més efectiva arma de manipulació massiva.

El año 1938 Orson Welles emitió una versión radiofónica de “La guerra de los mundos”. Durante el programa, millones de norteamericanos creyeron que los marcianos invadían la tierra. Fue el primer fenómeno viral del mundo contemporáneo. Como habría hecho Orson Welles “La guerra de los mundos” hoy día? Con una trama adictiva y una intriga creciente, ‘La Guerra dels Mons 2.0’ nos sumerge en un juego de espejos perverso, como los que le gustaban a Orson Welles. Un espectáculo visualmente hipnótico y de rabiosa actualidad que nos habla de la confusión, que nos genera no saber qué es verdad y qué es mentira y del miedo como la más efectiva arma de manipulación masiva.

Gènere: Teatre actual
Idioma: Valencià
Autor i director: Roberto García
Música: Andrés Valero Castells
Intèrprets: Álvaro Báguena, Jordi Ballester i Verònica Andrés
Producció: L’Horta Teatre – CulturArts Teatre i Dansa

Preu de les entrades: 6 i 8 euros (públic general) – 6 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles