LA MAGIA DE LAS SEÑALES

A3 DANZA

15/01/2022 20:00 hores

‘La Màgia dels Senyals’, el nou espectacle d’A3 Danza mostra la història d’una professora i d’una antiga alumna que creguen un conte que servirà als més joves en el millor trànsit del seu duel, sent aquest molt més positiu. La producció de l’espectacle està basada en l’adaptació del conte “La Màgia dels Senyals” d’Ana Peinado, i de l’obra de teatre “Màgia més enllà d’aquesta vida”, d’Enrique Garcés, i que en les seues diferents obres que componen el seu univers més enllà d’aquesta vida, aborda el duel des de la perspectiva de l’amor que transcendeix a la mort. La Màgia dels Senyals és un espectacle que fusiona els estils de dansa neoclàssica, espanyola i contemporània amb el teatre i projeccions audiovisuals.

‘La Magia de las Señales’, el nuevo espectáculo de A3 Danza muestra la historia de una profesora y de una antigua alumna que crean un cuento que servirá a los más jóvenes en el mejor tránsito de su duelo, siendo éste mucho más positivo. La producción del espectáculo está basada en la adaptación del cuento “La Magia de las Señales” de Ana Peinado, y de la obra de teatro “Magia más allá de esta vida”, de Enrique Garcés, y que en sus distintas obras que componen su universo más allá de esta vida, aborda el duelo desde la perspectiva del amor que trasciende a la muerte. La Magia de las Señales es un espectáculo que fusiona los estilos de danza neoclásica, española y contemporánea con el teatro y proyecciones audiovisuales.


Fitxa artística

Intèrprets
Elena Alcaraz, Alexa Colomer, Ángela Ferre, Enya Padgett, Inés Pastor, Paula Lerma, Carla Gisbert, Manuela Rico, Olga González, Helena Oltra, Natalia Giménez, Candela Rico, Sofía Soriano, Cayetana Gisbert, Isabel Company, Marta Pérez,Mar Vidal, Alba Ferre, Lirios Molina, Carla Calatayud, Martina Faus, Susí Espín, Álvaro Chazarra, Sonia Canales, Daniel Cardó i Carla Domínguez

Direcció escènica
Fernando Ripoll

Coreografia
Sonia Canales, Daniel Cardó, Carla Domínguez

Disseny d'il·luminació i cap tècnic
Rubén Pleguezuelos

Disseny de vestuari
Inma Domínguez

Vestuari
Lorena Payá, Aranza Pascual, Carolina Piñera

Projeccions
Juan A. Ros

Música original
Alfredo Ferre


Preus i horaris

Preu 12 i 15 euros

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles