LA MÀGIA DELS REIS D’ORIENT

SOCIETAT UNIÓ MUSICAL D'ALCOI

28/12/2019 19:00 hores

La Societat Unió Musical d’Alcoi amb l’acompanyament del contacontes Jordi Raül Verdú, ens ofereixen el concert “La màgia dels Reis d’Orient”. Jordi Raül Verdú és mestre, escriptor i contacontes valencià nascut a la nostra ciutat, Alcoi. L’estima per la seua terra i el seu afany d’aventura l’han motivat per a escriure històries molt arrelades a les seues muntanyes, que tant li agraden i coneix. La literatura infantil ha centrat la seua producció literària des de l’any 1992, tenint editades unes seixanta obres, la majoria de les quals són contes i rondalles. En el concert s’interpretaran varies obres relacionades amb els tres Reis Mags comptant amb la narració del contacontes Jordi Raül i amb l’acompanyament instrumental de la banda Societat Unió Musical d’Alcoi sota la batuta del seu director Iñaki Lecumberri Camps.

La Societat Unió Musical de Alcoy junto al cuentacuentos Jordi Raül Verdú, nos ofrecen el concierto “La màgia dels Reis d’Orient”. Jordi Raül Verdú es maestro, escritor y cuentacuentos valenciano nacido en nuestra ciudad, Alcoy. El aprecio por su tierra y su afán de aventura lo han motivado para escribir historias muy arraigadas en sus montañas, que tanto le gustan y conoce. La literatura infantil ha centrado su producción literaria desde el año 1992, teniendo editadas unas sesenta obras, la mayoría de las cuales son cuentos y fábulas. En el concierto se interpretarán varías obras relacionadas con los tres Reyes Magos contando con la narración del cuentacuentos Jordi Raül y con el acompañamiento instrumental de la banda Societat Unió Musical d’Alcoi bajo la batuta de su director Iñaki Lecumberri Camps.


Fitxa artística

Direcció
Iñaki Lecumberri Camps

Narració
Jordi Raül Verdú

Intèrprets
Societat Unió Musical d'Alcoi


Preus i horaris

Preu 5 i 7€

Amb descompte per a xiquets.

Durada: 60 minuts.

Horari de taquilla:
– De dimecres a divendres d’11.30 a 13.30 i de 18 a 20 hores.
– Dissabtes d’11.30 a 13.30 hores.
– Una hora i mitja abans de les representacions.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

- Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.

INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles