LA MUJER DE NEGRO, amb Gutiérrez Caba

TEATRE

16/12/2014 16:10 hores

Arthur Kipps, advocat de mitja edat, lloga un teatre i contracta els serveis d’un actor professional perquè li ajude a recrear un succés irreal, fantasmagòric, que li va succeir anys arrere amb resultats tràgics per a ell i la seua família. Té l’esperança que açò li servisca d’exorcisme, i així poder quedar alliberat d’ell per sempre. Història d’un èxit: Unànimement aclamada, La Dona de Negre combina la potència i la intensitat del teatre en viu, amb un esperit cinematogràfic inspirat en el món del cinema negre. Li dóna al públic u nit d’incessant drama transportant-ho a un món terrorífic i fantasmal. Després de vint-i-cinc anys d’exhibició contínua en el West End, s’ha convertit després de la Ratera en la segona obra no musical que més temps ha romàs en la cartellera londinenca.

—————-

Arthur Kipps, abogado de mediana edad, alquila un teatro y contrata los servicios de un actor profesional para que le ayude a recrear un suceso irreal, fantasmagórico, que le sucedió años atrás con resultados trágicos para él y su familia. Tiene la esperanza de que esto le sirva de exorcismo, y así poder quedar liberado de él para siempre. Historia de un éxito: Unánimemente aclamada, La Mujer de Negro combina la potencia y la intensidad del teatro en vivo, con un espíritu cinematográfico inspirado en el mundo del cine negro. Le da al público uno noche de incesante drama transportándolo a un mundo terrorífico y fantasmal. Tras veinticinco años de exhibición continua en el West End, se ha convertido después de La Ratonera en la segunda obra no musical que más tiempo ha permanecido en la cartelera londinense.

Durada: 105 minuts
Gènere: Teatre d’intriga
Idioma: castellano
Direcció: Emilio Gutiérrez Caba
Intèrprets: Emilio Gutiérrez Caba i Ivan Massagué
Producció: Forum Theater & Education, Agencia Pinkerton, Teatro Calderón de Valladolid i Toñi Arranz Producciones

PREU: 12, 14 i 16 euros. A taquilla i a través d’InstanTicket.es. Els descomptes només són aplicables comprant les entrades en taquilla


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles