LA PARRANDA

EL TRABAJO

23/03/2016 12:14 hores

Aurora és festejada per Miguel, un terrissaire que treballa com ella en el taller de Manuel, qui també pretén a la dona. Ella el rebutja i és acomiadada al costat de Miguel que ix en la seua defensa. Aurora és una jove retreta perquè -i açò no ho sap ningú- està casada amb un home que va ser empresonat el mateix dia de les noces per haver comès un crim. La notícia que el marit ha mort a la presó arriba al mateix temps que la declaració del Papa que aquest matrimoni no és vàlid: Aurora pot casar-se amb Miguel sense impediment algun.

Aurora es cortejada por Miguel, un alfarero que trabaja como ella en el taller de Manuel, quien también pretende a la mujer. Ella le rechaza y es despedida junto a Miguel que sale en su defensa. Aurora es una joven retraída porque -y esto no lo sabe nadie- está casada con un hombre que fue encarcelado el mismo día de la boda por haber cometido un crimen. La noticia de que el marido ha muerto en prisión llega al mismo tiempo que la declaración del Papa de que ese matrimonio no es válido: Aurora puede casarse con Miguel sin impedimento alguno.

Durada: 130 minuts
Gènere: Sarsuela
Idioma: Castellà
Autors: Francisco Alonso i Luís Fernández
Direcció: Camilo Candela (direcció escènica), Gregori Casasempere (direcció musical), Alfonso Marco (direcció del cor) i Inma Cortés (direcció del ballet)
Intèrprets: Gema Soler (soprano), Charo Martos (soprano), Javier Galán (baríton), Eugenio Valls (actor-tenor), Miguel Martí (actor), Jordi Sempere (actor), Ángel Pérez (actor)
Producció: Agrupació Lírica ‘El Trabajo’

Preu de les entrades: 20 i 23 euros (públic general). A la venda en la seu de l’Agrupació Lírica ‘El Trabajo’ de dilluns a divendres d’11 a 13 hores i de 17 a 19 hores (965542208). També a la venda en taquilla i a través de la web www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles