LA PARRANDA

EL TRABAJO

23/03/2016 12:14 hores

Aurora és festejada per Miguel, un terrissaire que treballa com ella en el taller de Manuel, qui també pretén a la dona. Ella el rebutja i és acomiadada al costat de Miguel que ix en la seua defensa. Aurora és una jove retreta perquè -i açò no ho sap ningú- està casada amb un home que va ser empresonat el mateix dia de les noces per haver comès un crim. La notícia que el marit ha mort a la presó arriba al mateix temps que la declaració del Papa que aquest matrimoni no és vàlid: Aurora pot casar-se amb Miguel sense impediment algun.

Aurora es cortejada por Miguel, un alfarero que trabaja como ella en el taller de Manuel, quien también pretende a la mujer. Ella le rechaza y es despedida junto a Miguel que sale en su defensa. Aurora es una joven retraída porque -y esto no lo sabe nadie- está casada con un hombre que fue encarcelado el mismo día de la boda por haber cometido un crimen. La noticia de que el marido ha muerto en prisión llega al mismo tiempo que la declaración del Papa de que ese matrimonio no es válido: Aurora puede casarse con Miguel sin impedimento alguno.

Durada: 130 minuts
Gènere: Sarsuela
Idioma: Castellà
Autors: Francisco Alonso i Luís Fernández
Direcció: Camilo Candela (direcció escènica), Gregori Casasempere (direcció musical), Alfonso Marco (direcció del cor) i Inma Cortés (direcció del ballet)
Intèrprets: Gema Soler (soprano), Charo Martos (soprano), Javier Galán (baríton), Eugenio Valls (actor-tenor), Miguel Martí (actor), Jordi Sempere (actor), Ángel Pérez (actor)
Producció: Agrupació Lírica ‘El Trabajo’

Preu de les entrades: 20 i 23 euros (públic general). A la venda en la seu de l’Agrupació Lírica ‘El Trabajo’ de dilluns a divendres d’11 a 13 hores i de 17 a 19 hores (965542208). També a la venda en taquilla i a través de la web www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles