LA ROSA DEL AZAFRÁN- Amics de la Música

SARSUELA

16/12/2014 16:56 hores

Des de la seua estrena a Madrid el 14 de març de 1930, ‘La rosa del azafrán’ és una de les quinta-essències de la sarsuela costumista, amb peces que van saltar de l’escena al carrer i que continuen sent aplaudits per públics espanyols i llatinoamericans: ‘La canción del sembrador’, ‘Las espigadores’, la ‘Jota castellana’, els duos i ‘romanzas’ encomanats a la soprano i el baríton, i els graciosos moments còmics. Jacinto Guerrero va aconseguir una partitura amable, inspirada i repleta de recursos populars excel·lentment adaptats.

Desde su estreno en Madrid el 14 de marzo de 1930, ‘La rosa del azafrán’ es una de las quintaesencias de la zarzuela costumbrista, con números que saltaron de la escena a la calle y que continúan siendo aplaudidos por públicos españoles y latinoamericanos: ‘La canción del sembrador’, ‘Las espigadores’, la ‘Jota castellana’, los dúos y romanzas encomendados a la soprano y el barítono, y los graciosos números cómicos. Jacinto Guerrero logró una partitura amable, inspirada y repleta de recursos populares excelentemente adaptados.

Durada: 130 minuts
Gènere: Sarsuela
Idioma: Castellano
Direcció: Joseán García
Intèrprets: María Ruíz (soprano), Aurora Frías (soprano), Arturo Pastor (baríton), Juan Carlos Barona (tenor), Rafael Álvarez de Luna (actor), Grup de Danses Carrascal d’Alcoi, Coral Discantus de Murcia (dirigida per Ángel Carillo) i la Orquesta Sinfónica de Albacete (dirigida per Juan Luís Martínez).
Producció: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

Preu: Entre els 15 i els 35 euros. Entrades a
Més informació: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi. Carrer Santa Llúcia 3, Alcoi. Telèfons: 96 554 38 26 / 618 872 882 / 636 480 807. Correu electrònic: info@aamalcoy.com


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles