LA TABERNERA DEL PUERTO

ASSOCIACIÓ D'AMICS DE LA MÚSICA

22/12/2015 10:49 hores

La crítica, una vegada produïda l’estrena, va realitzar el seu treball. Un cronista, que signa “Lara” va escriure en ‘El Diluvio’ de Barcelona: “Una partitura que no té desaprofitament, altament agradable, que s’escolta amb atenció i penetra, adequada i sempre, l’ambient de l’obra. Tota ella perfectament instrumentada, veient-se sempre el segell característic d’un gran mestre com ho és Pablo Sorozábal”. ‘La tabernera del puerto’, després de vuitanta anys, segueix tan fresca i viva com el primer dia, sent una de les preferides del públic espanyol i llatinoamericà.

La crítica, una vez producido el estreno, realizó su trabajo. Un cronista, que firma “Lara” escribió en ‘El Diluvio’, de Barcelona: “Una partitura que no tiene desperdicio, altamente agradable, que se escucha con atención y penetra, adecuada y siempre, el ambiente de la obra. Toda ella perfectamente instrumentada, viéndose siempre el sello característico de un gran maestro como lo és Pablo Sorozábal”. ‘La tabernera del puerto’, después de ochenta años, sigue tan fresca y viva como el primer día, siendo una de las preferidas del público español y latinoamericano.

Durada: 140 minuts
Gènere: sarsuela
Autor: Federico Romero i Guillermo Fernández-Shaw
Direcció: Javier Agulló
Intèrprets: Tina Gorina (soprano), Luca Espinosa (soprano), Amelia Font (actriu/soprano), Luis Cansino (baríton), Javier Agulló (tenor), Juan Carlos Barona (actor/tenor), Josean García (actor/baríton), Juan Ibernón (actor/tenor), Coral Discantus de Murcia (sota la direcció d’Ángel Carrillo) i la St. George Symphony Orchestra Project (sota la direcció de Francesc Estévez).
Producció: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

Preu de les entrades: 25, 30 i 37’5 euros (públic general). A la venda a taquilla i a www.instanticket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles