LA TEMPESTA

AULA DE TEATRE DE LA UA

25/03/2020 20:00 hores

La proposta del grup clàssic de l’Aula de Teatre de la UA transita entre la comèdia i el drama, la llum i l’obscuritat. En aquest muntatge no hi ha bons ni roïns. És una radiografia de l’ànima dels personatges de Shakespeare, però amb un neó rosa. La subtilesa i la bogeria es donen la mà durant l’espectacle. Un altre aspecte a destacar és l’ajust en el repartiment de personatges, contextualitzant els gèneres amb la finalitat de revertir la invisibilització de les dones al llarg de la història. Més dones amb pes en el repartiment d’aquesta funció. Una funció que pretén divertir, emocionar i reflexionar a parts iguals. Un clàssic universal el missatge del qual és més necessari que mai.

La propuesta del grupo clásico del Aula de Teatro de la UA transita entre la comedia y el drama, la luz y la oscuridad. En este montaje no hay buenos ni malos. Es una radiografía del alma de los personajes de Shakespeare, pero con un neón rosa. La sutilidad y la locura se dan la mano durante el espectáculo. Otro aspecto a destacar es el ajuste en el reparto de personajes, contextualizando los géneros con el fin de revertir la invisibilización de las mujeres a lo largo de la historia. Más mujeres con peso en el reparto de esta función. Una función que pretende divertir, emocionar y reflexionar a partes iguales. Un clásico universal el mensaje del cual es más necesario que nunca.


Fitxa artística

Direcció i dramatúrgia
Iván Jiménez

Intèrprets
Ramón Madrid, Samara Campaña, Pablo L. Más, Susana Martínez / Andrea Campello, Santiago García, Laura Agulló, Chari Sansano, Silvia Pinardo, Eva Guilabert, Raúl Riquelme, Lucía Vara, Noelia Jiménez i Jose Miguel Santacreu

Ajudants de direcció
Ramón Madrid i Pablo L. Más

Producció
Laura Agulló i Raúl Riquelme

Banda sonora
Jorge Donis

Direcció coreogràfica
Paula Mateos

Música en directe
Andrea Campello, Pablo L. Más, Samara Campaña, Susana Martínez i Raúl Riquelme


Multimèdia


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles