LA TRAVIATA de Giuseppe Verdi

AAMA- ÓPERA 2001

27/10/2019 19:00 hores

Juntament amb Rigoletto i El trobador, La traviata conforma una terna d’òperes que van acabar de consagrar a Giuseppe Verdi després de molts anys en els quals els encàrrecs dels diferents teatres havien fet patir el talent del compositor. Els “anni di galera”, com ell els va nomenar, havien acabat, i ara les seues òperes podien ser més elaborades i açò es va començar a deixar notar ja en Rigoletto. Amb La traviata, Verdi aconsegueix un estil madur, amb major fondària en la descripció dels personatges, major solidesa en les construccions dramàtiques i una orquestra més important i rica.

Junto a Rigoletto y El trovador, La traviata conforma una terna de óperas que terminaron de consagrar a Giuseppe Verdi tras muchos años en los que los encargos de los distintos teatros habían hecho sufrir el talento del compositor. Los “anni di galera”, como él los nombró, habían acabado, y ahora sus óperas podían ser más elaboradas y eso se empezó a notar ya en Rigoletto. Con La traviata, Verdi alcanza un estilo maduro, con mayor hondura en la descripción de los personajes, mayor solidez en las construcciones dramáticas y una orquesta más importante y rica.


Fitxa artística

Directora escènica
Roberta Matelli

Director musical
Martin Mázik

Producció
Ópera 2001


Multimèdia


Preus i horaris

Preu entre 25 i 55€

Durada: 160 minuts

Les entrades es poden adquirir a la seu de l'Associació d'Amics de la Música d'Alcoi en el seu horari habitual i en la taquilla el mateix dia de l'esdeveniment.

D'acord amb el conveni de col·laboració signat entre l'AAMA i l'Ajuntament, l'Associació posa a disposició del Teatre, 75 entrades distribuïdes entre les diferents zones, per al Club de l'Espectador, que podran adquirir en les oficines de l'Associació, prèvia presentació del carnet acreditatiu.

Més informació:
Pàgina web.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.

INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles