LA VIE EN ROSE

SETMANA GRAN DEL PIANO - AAMA

13/06/2019 20:15 hores

Els reconeguts cantants Víctor Díaz i Gema Castaño, s’uneixen juntament amb Takashi Koizumi al piano per a oferir-nos un bell concert en el qual s’oferiran èxits de la cançó melòdica com ‘La vie en rose’, ‘Rien de rien’, ‘Hymne a l’amour’ o ‘Ne me quitte pas’ als quals s’uniran cançons de musicals com ‘Los miserables’, ‘El hombre de la Mancha’, ‘Cabaret’ i ‘My fair Lady’, no faltant els més famosos tangos com ‘Mi Buenos Aires querido’ del gran Gardel, a més de temes de pel·lícules tan famoses com ‘Yentl’ i ‘Pocahontas’.

Los reconocidos cantantes Víctor Díaz y Gema Castaño, se unen con Takashi Koizumi al piano para ofrecernos un hermoso concierto en el que se repasarán grandes éxitos de la canción melódica como ‘La vie en rose’, ‘Rien de rien’, ‘Hymne a l’amour’ o ‘Ne me quitte pas’ a los que se unirán canciones de musicales como ‘Los miserables’, ‘El hombre de la Mancha’, ‘Cabaret’ y ‘My fair Lady’, no faltando los más famosos tangos como ‘Mi Buenos Aires querido’ del gran Gardel, además de temas de películas tan famosas como ‘Yentl’ y ‘Pocahontas’.


Fitxa artística

Cantants
Víctor Díaz i Gema Castaño

Piano
Takashi Koizumi

Producció
Associació d'Amics de la Música d'Alcoi


Preus i horaris

Preu 20 €

Les entrades en poden adquirir a través d'Internet o a la seu dels Amics de la Música d'Alcoi (més informació). Així com a la taquilla del Calderón el mateix dia del concert a partir de les 18 hores.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles