LA VISITA DEL BLAVET

QUADRE ARTÍSTIC DE L'ASJ

17/09/2017 18:07 hores

L’Associació de Sant Jordi es suma a l’Any Joan Valls amb la reposició d’una de les obres amb les que els versos del poeta alcoià van captar la idiosincràsia de la Festa d’Alcoi. El quadre artístic de l’Associació, que en els últims anys ha recuperat per al gran públic la figura de Valls com a excel·lent autor de sainets, proposa en l’aniversari del naixement del poeta una faula onírica sobre el retorn a Alcoi del cabdill àrab al-Azraq set-cents anys després de la batalla on va morir davant les muralles de la vila.

Durada: 90 minuts
Gènere: Comèdia d’ambient alcoià i fester
Idioma: Valencià
Autor: Joan Valls
Director: Paco Aznar
Producció: Quadre artístic de l’Associació de Sant Jordi

* Preu de les entrades: 8 euros. Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació a la taquilla. A la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles