LA VIUDA ALEGRE

VOCEMMUS - OSA

17/09/2017 18:53 hores

Només Vocemmus podia portar a escena tot el glamour, extravagància i vistositat de la divertidíssima obra de Franz Lehár, en una producció amb contingut original i la meravellosa música del compositor austrohongarès per la seua “Die Lustige Witwe” (La Viuda Alegre), dins un espectacle que col·loca el públic en el centre de les esbojarrades intrigues socials del cabaret Maxim’s, un conegut focus de la vida social i extravagància parisenca des d’aquella Belle Époque que va marcar molt més que una època fins ben entrats els anys 70.

Solo Vocemmus podía traer a escena toda el glamour, extravagancia y vistosidad de la divertidísima obra de Franz Lehár en una producción con contenido original y la maravillosa música del compositor austrohúngaro para su “Die Lustige Witwe” (La Viuda Alegre), dentro de un espectáculo que coloca al público en el centro de las alocadas intrigas sociales del cabaret Maxim’s, un conocido foco de la vida social y extravagancia parisina desde aquella Belle Époque que marcó mucho más que una época hasta su apogeo bien entrados los años 70.

Gènere: òpera

Participants:
Ascensión Padilla – Ana de Glavari “La Viuda Alegre”
Moises Molins – El Conde Danilo
Agatha Martínez – Valencienne
Manuel Montserrate – Camilo Rosillón
Orquestra Simfònica Alcoiana
Cors: Grupo Cantores de Alcoy (direcció Alfonso Marco) i ASLIPO (direcció Mariano Pérez Picò)
Gregorio Casasempere- director de l’Orquestra Simfònica Alcoiana
Shlomo Rodríguez – mestre preparador
Gumer Manzano – estilisme
Carmina Domenech- directora Conservatori Municipal de Dansa d’Alcoi
Humberto Normey – director tècnic
Jovita Gómez Couto – directora artística i direcció general

Producció: Vocemmus i Orquestra Simfònica Alcoiana

* Preu de les entrades: 30 euros (amfiteatre) i 35 euros (pati de butaques). Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació a la taquilla. A la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com.www.ticketalcoi.com (despeses de distribució 1,21 euros IVA inclòs).


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles