L’ALQUERIA BLANCA

ON COLLONS ESTÀ SENTO?

22/12/2015 10:52 hores

Una cita ineludible per a tots els que volguérem i seguim volent la sèrie que ha marcat la nostra vida. Torna L’Alqueria Blanca. La sèrie referència a la nostra terra va deixar les pantalles televisives però ara torna per a representar-se als teatres valencians. Tio Pep, Dora, Empar, Blanca i Tonet, cinc dels seus personatges més volguts, encarnen una trama delirant, plena de sentiment, misteri i sorpreses.

Una cita ineludible para todos los que quisimos y seguimos queriendo la serie que ha marcado nuestra vida. Vuelve L’Alqueria Blanca. La serie referencia en nuestra tierra dejó las pantallas televisivas pero ahora vuelve para representarse en los teatros valencianos. Tio Pep, Dora, Empar, Blanca y Tonet, cinco de sus personajes más queridos, encarnan una trama delirante, llena de sentimiento, misterio y sorpresas.

Durada: 85 minuts
Gènere: Teatre d’humor
Idioma: Valencià
Direcció: Jaime Pujol i Diego Braguinsky
Intèrprets: Ferran Gadea, Lola Moltó, Carme Juan, Berna Llobell i Elisa Lledó
Producció: Falcó i Pedreguer, Olympia Metropilitana i El Punt de la I

Preu de les entrades: 8 i 10 euros (públic general) – 8 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda a taquilla i a www.instanticket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles