L’ARCA DE NOÈ- Fundació Escolar La Caixa

TEATRE ESCOLAR

16/12/2014 16:43 hores

Les històries bíbliques han transcendit en el temps sota diverses formes d’art, i a més del seu sentit religiós, formen part del nostre imaginari col·lectiu, de la nostra cultura i les nostres festes i tradicions. Malauradament, però, són cada cop menys conegudes per les generacions més joves. Us proposem endinsar-nos en aquesta part del nostre patrimoni cultural a través d’un relat en el qual els animals en són protagonistes: L’Arca de Noè. La força de l ́espectacle recau en la narració a càrrec de l’actriu Jordina Biosca que, acompanyada per la música i els efectes sonors de Mauricio Molina i d’un audiovisual d’animació creat per l’il·lustrador Sebastià Serra, donaran vida a les peripècies que va viure Noè per enfrontar-se al diluvi universal.

Las historias bíblicas han trascendido en el tiempo bajo varias formas de arte, y además de su sentido religioso, forman parte de nuestro imaginario colectivo, de nuestra cultura y nuestras fiestas y tradiciones. Desgraciadamente son cada vez menos conocidas por las generaciones más jóvenes. Os proponemos adentrarnos en esta parte de nuestro patrimonio cultural a través de un relato en el cual los animales son protagonistas: El arca de Noé. La fuerza del espectáculo recae en la narración a cargo de la actriz Jordina Biosca que, acompañada por la música y los efectos sonoros de Mauricio Molina y de un audiovisual de animación creado por el ilustrador Sebastià Serra, darán vida a las peripecias que vivió Noé para enfrentarse al diluvio universal.

Durada: 50 minuts
Gènere: Teatre infantil
Idioma: Castellano
Direcció: Jordina Biosca
Intèrprets: Jordina Biosca i Mauricio Molina
Producció: Pas 29, Focus, Fundació La Caixa Escolar

Reserves centres escolars de primària i primer cicle de secundària: centrecultural@alcoi.org


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles