LARI POPPINS, Mag Lari

MÀGIA

15/09/2015 11:56 hores

Si mireu al cel veureu que hi ha alguna cosa que vola amb un paraigua… És un ocell? Un avió? Nooo! És Lari Poppins! Un espectacle que no té res a veure amb la pel·lícula però que tampoc se li sembla! Per primera vegada el Mag Lari confessa: “Mary Poppins és la meua mare, per açò faig màgia!”. Si us agraden el Mag Lari i Mary Poppins ja teniu l’espectacle de la vostra vida! Una hora llarga plena de màgia visual i participativa us espera. Lari Poppins un espectacle perillosament familiar.

Si miráis al cielo veréis que hay algo que vuela con un paraguas… ¿Es un pájaro? ¿Un avión? ¡Nooo! ¡Es Lari Poppins! ¡Un espectáculo que no tiene nada que ver con la película pero que tampoco se le parece! Por primera vez el Mag Lari confiesa: “Mary Poppins es mi madre, ¡por eso hago magia!” Si os gustan el Mag Lari y Mary Poppins ¡ya tenéis el espectáculo de vuestra vida! Una hora larga llena de magia visual y participativa os espera. Lari Poppins un espectáculo peligrosamente familiar.

Durada: 70 minuts
Gènere: Màgia
Idioma: Català
Direcció: Mag Lari
Producció: Mag Lari

* Preu de les entrades: 8 i 10 euros (públic general) – 6 i 8 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda a taquilla i a InstanTicket.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles