LAS LEANDRAS

AGRUPACIÓ LÍRICA "EL TRABAJO"

05/11/2022 19:00 hores

L’Agrupació Lirica “El Trabajo” posa en escena la revista musical “Las Leandras”, una obra que conté temes musicals que han donat la volta al món tan coneguts com: “Pitxi”, “Los nardos” etc., interpretats per les millors actrius i vedetes des de Cèlia Gámez, acompanyades per inoblidables actors còmics. També van ser representats en els nostàlgics festivals d’artistes locals realitzats en els anys 50 i 60 en el Teatre Circ.

Aquesta vegada, “El Trabajo” ha fet l’audaç pas d’escenificar aquesta atrevida revista musical en dos actes, dividits en cinc quadres i una apoteosi, amb música del mestre Francisco Alonso i llibret d’Emilio González del Castell i José Muñoz Román, amb el seu planter d’actors, actrius i cantants com, Gema Soler, Alberto Ballesta, Eugenio Valls, etc., dirigits per J. Antonio Olcina amb el Cor d’aquesta Agrupació Lírica dirigit per Javier Pérez Valls i Alfonso Marco amb l’Orquestra Simfònica d’Alcoi sota la batuta de Gregorio Casasempere.

 

La Agrupación Lírica “El Trabajo” pone en escena la revista musical “Las Leandras”, una obra que contiene temas musicales que han dado la vuelta al mundo tan conocidos como: “Pichi”, “Los nardos” etc., interpretados por las mejores actrices y vedetes desde Celia Gámez, acompañadas por inolvidables actores cómicos. También fueron representados en los nostálgicos festivales de artistas locales realizados en los años 50 y 60 en el Teatro Circo.

Esta vez, “El Trabajo” ha dado el audaz paso de escenificar esta atrevida revista musical en dos actos, divididos en cinco cuadros y una apoteosis, con música del maestro Francisco Alonso y libreto de Emilio González del Castillo y José Muñoz Román, con su plantel de actores, actrices y cantantes como, Gema Soler, Alberto Ballesta, Eugenio Valls, etc., dirigidos por J. Antonio Olcina con el Coro de esta Agrupación Lírica dirigido por Javier Pérez Valls y Alfonso Marco con la Orquesta Sinfónica de Alcoy bajo la batuta de Gregorio Casasempere.


Fitxa artística

Pots descarregar-te el programa de mà ací: PROGRAMA DE LAS LEANDRAS

Puedes descargar el programa de mano aquí: PROGRAMA DE LAS LEANDRAS


Preus i horaris

Preu: 23 i 18 €

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles