L’ASSEMBLEA DE LES DONES- Bolos Teatre

TEATRE

11/07/2014 06:24 hores

Atenes, 500 anys abans de Jesucrist. La democràcia porta instal·lada 80 anys i les dones de l’antiga Grècia estan ja fins a la ‘pepitilla’ de tanta corrupció i nepotisme, de tant canvi de governants que no canvien res, cansades de tanta guerra i de tanta inoperància política. És a dir, igual que ara. Les dones d’Atenes prenen el poder per a posar fi a una situació podrida mitjançant l’astúcia, esperançades en què a partir d’ara tot serà ben diferent, però…

———-

Atenas, 500 años antes de Jesucristo. La democracia lleva instalada 80 años y las mujeres de la antigua Grecia están ya hasta la ‘pepitilla’ de tanta corrupción y nepotismo, de tanto cambio de gobernantes que no cambian nada, cansadas de tanta guerra y de tanta inoperancia política. Es decir, igual que ahora. Las mujeres de Atenas toman el poder para poner fin a una situación pudrida mediante la astucia, esperanzadas en que a partir de ahora todo será muy diferente, pero…

Gènere: comèdia
Durada: 80 minuts (aproximada)
Idioma: valencià
Direcció: Ximo Llorens
Intèrprets: Ana Linares (Praxágora), Adri Pons (Sòstrata), Mª José Satorre (Lanta), Pepa Puchades (Sira), Inmaculada Borrajo (Cloe), Mónica Reig (Clio), Carola Faes (Clea), Lorena Vallejo (Urània), Pep Llinares (Blèpir), Juan Carlos Lillo (Protos), Jordi Linares (Cremes), Hermógenes Llopis (Mastax), Remigio Doménech (Miltias), Alicia Soto (Esclava A), Mª Jesús Giner (Esclava B), Carlos Ilario (Paràsit), Fátima Vera (Herald), Elvira Pérez (Puta Vella A), Núria Santonja (Puta Jove), Bryan Fernández (Jove), Neus Agulló (Puta Vella B), Carmina Mullor (Puta Vella C).
Escenografia/vestuari: Nati Llopis i Carlos Ilario.
Llums: Rafa Miralles i Pep Burgos.
Regidoria: Jordi Chirlaque.
Producció: Bolos Teatre / Fernando Anduix


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles