L’ELISIR D’AMORE

AMICS DE LA MÚSICA

17/09/2017 18:12 hores

L’Elisir d’Amore és una magnífica òpera i un cant a la vida i a l’amor, a la veritat dels sentiments senzills i purs i a la intel·ligència emocional d’un ‘Nemorino’ a qui tots jutgen com un ingenu, però que amb la seua senzillesa triomfa al final de l’obra. El relativisme emocional, que contamina tots els altres personatges de l’òpera, a ‘Adina’ per la seua promiscuïtat, a ‘Belcore’ en la seua arrogància conqueridora de pobles i dones, i a ‘Dulcamara’ en els seus enganys de xerraire venedor, acabarà sucumbint davant la senzilla constància i el lleial amor del xic de poble sense més ambicions que una vida tranquil·la al costat de la xica dels seus somnis.

L’Elisir d’Amore es una magnífica ópera y un canto a la vida y al amor, a la verdad de los sentimientos sencillos y puros y a la inteligencia emocional de un ‘Nemorino’ que todos juzgan como un simple pero que en su simpleza triunfa al final de la obra. El relativismo emocional, que contamina a todos los demás personajes de la ópera, a ‘Adina’ por su promiscuidad, a ‘Belcore’ en su arrogancia conquistadora de pueblos y mujeres y a ‘Dulcamara’ en sus engaños de charlatán vendedor, acabará sucumbiendo ante la sencilla constancia y el leal amor del chico de pueblo sin más ambiciones que una vida tranquila junto a la chica de sus sueños.
Ignacio García

Durada: 2 hores i 25 minuts
Gènere: òpera
Direcció escènica: Ignacio García
Intèrprets: Coral Discantus de Murcia, St. George Symphony Orchestra (dirigida per Francesc Estévez), Jesús Álvarez (tenor), Eugenia Boix (soprano), Sebastià Peris (baríton), Giorgio Calenza (baríton), Gemma Soler (soprano).
Producció: Telón/ Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

* Preu de les entrades: 25, 35 i 40 euros (públic general). Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació a la taquilla.  A la venda en l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi, a través d’Internet a www.ticketalcoi.com (despeses de distribució 1,21 euros IVA inclòs) i en taquilla el dia de l’esdeveniment.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles