LEMBERG PHILARMONIC ORCHESTRA

CONCERT D'ANY NOY

18/12/2015 13:06 hores

Considerada una de les orquestres més versàtils d’Ukrania, la Filharmònica de Lemberg captiva al públic per la seua qualitat artística i pel seu repertori marcadament ampli. Els seus concerts sempre constitueixen un esdeveniment musical, sent igualment una plataforma per a la promoció de joves músics professionals de gran talent. El seu director Yuriy Holota, ha dirigit concerts en sales com el Tchaikovsky Concert Hall de Moscou, Royal Albert Hall de Londres, Opera National de Kíev… amb les més prestigioses orquestres russes i angleses.

Considerada una de las orquestas más versátiles de Ukrania, la Filarmónica de Lemberg cautiva al público por su calidad artística y por su repertorio marcadamente amplio. Sus conciertos siempre constituyen un acontecimiento musical, siendo igualmente una plataforma para la promoción de jóvenes músicos profesionales de gran talento. Su director Yuriy Holota, ha dirigido conciertos en salas como el Tchaikovsky Concert Hall de Moscú, Royal Albert Hall de Londres, Opera National de Kiev… con las más prestigiosas orquestas rusas e inglesas.

Durada: 120 minuts
Gènere: Música simfònica
Direcció: Yuriy Holota
Intèrprets: Tetyana Zhuravel (soprano), Tania Bou (soprano) i el Ballet d’Inma Cortés
Producció: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

Preu de les entrades: 25, 35 i 40 euros (públic general). A la venda a taquilla i a www.instanticket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles