LEÓN BENAVENTE

PRESENTANT '2'

17/09/2017 18:16 hores

León Benavente van protagonitzar fa més de 4 anys un dels debuts discogràfics més sorprenents dels últims temps amb el llançament del seu primer àlbum d’estudi. Amb alguns dels músics més importants de l’escena pop nacional en la seua formació com ara Abraham Boba o Luís Rodríguez, León Benavente tornen amb el seu esperadíssim “2” sota el braç. Un àlbum novament produït per ells mateixos en els Garate Estudios d’Andoain amb Kaki Arkarazo i masteritzat per Mike Marsh de The Exchange Studios (Regne Unit), que serà la confirmació davant el gran públic d’una banda que figurarà entre els grans del pop nacional.

León Benavente protagonizaron hace más de 4 años uno de los debuts discográficos más sorprendentes de los últimos tiempos con el lanzamiento de su primer álbum de estudio. Con algunos de los músicos más importantes de la escena pop nacional en su formación como Abraham Boba o Luís Rodríguez, León Benavente vuelven con su esperadísimo ‘2’ bajo el brazo. Un álbum nuevamente producido por ellos mismos en los Garate Estudios de Andoain con Kaki Arkarazo y masterizado por Mike Marsh de The Exchange Studios (Reino Unido), que está llamado a ser la confirmación ante el gran público de una banda llamada a figurar entre los grandes del pop nacional.

Gènere: indie rock
Intèrprets: Abraham Boba, Eduardo Baos, Luís Rodríguez i César Verdú
Producció: Emerge Producciones

* Preu de les entrades: 10 euros (joves de fins a 25 anys), 12 euros (socis del Club de l’Espectador), 15 euros (amfiteatre) i 15 euros (pati de butaques). Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació a la taquilla.  A la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles