LES AVENTURES DE T. SAWYER

LA TETA CALVA

17/09/2017 17:58 hores

Les Aventures de Tom Sawyer ens ensenyen que la màgia és viure i no haver viscut, sentir i no haver sentit, somiar i no haver somiat. En aquesta obra donarem vida allò que els xiquets i les xiquetes persegueixen fins que l’edat els acorrala: la llibertat. Aquest espectacle tria saltar-se les normes d’aquells que marquen la rutina. Sempre els herois han sigut els homes? No en el nostre Sawyer. La nostra Sawyer. Un canvi de gènere en els clàssics personatges masculins i una nova mirada al dia a dia.

Las Aventuras de Tom Sawyer nos enseñan que la magia es vivir y no haber vivido, sentir y no haber sentido, soñar y no haber soñado. En esta obra daremos vida a lo que los niños y las niñas persiguen hasta que la edad los acorrala: la libertad. Este espectáculo elige saltarse las normas de aquellos que marcan la rutina. ¿Siempre los héroes han sido los hombres? No en nuestro Sawyer. Nuestra Sawyer. Un cambio de género en los clásicos personajes masculinos y una nueva mirada al día a día.

Durada: 1 hora i 5 minuts
Gènere: teatre familiar (majors de 6 anys)
Idioma: valencià
Autor: adaptació de Xavo Giménez i María Cárdenas sobre el text de Mark Twain
Direcció: Xavo Giménez
Intèrprets: Neus Alborch, Robert De la Fuente, Victoria Salvador / Verónica Andrés, Juli Cantó, Leo De Bari, Carlos Amador, Merce Tienda i Xavo Giménez
Producció: La Teta Calva i Centre Teatral Escalante

* Preu de les entrades: 5 euros (joves de fins a 25 anys), 6 euros (socis del Club de l’Espectador), 6 euros (amfiteatre) i 6 euros (pati de butaques. Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació a la taquilla. A la venda en taquilla i a Internet a través de www.ticketalcoi.com.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles