Les Aventures del Capità Tan Tan

TEATRE FAMILIAR

10/09/2013 21:48 hores

Un xiquet molt especial ven periòdics a la cantonada de la ciutat de Storytown. El seu nom és Miki Boy, però el que ningú no sap és que és una tapadora perquè, en realitat, Miki és el gran superheroi conegut com el Capità Tan- Tan. Al mateix temps, no molt lluny d’allí, una famosa científica, Elisenda la Tremenda, afligida de diversos problemes a la vista, està creant una màquina: la “Descolorineitor 3.000”, que deixarà tota la ciutat sumida en un trist món en blanc i negre. Ho aconseguirà…?

Un niño muy especial vende periódicos en la esquina de la ciudad de Storytown. Su nombre es Miki Boy, pero lo que nadie sabe es que es una tapadera porque, en realidad, Miki es el gran superhéroe conocido como el Capitán Tan-Tan. Al mismo tiempo, no muy lejos de allí, una famosa científica, Elisenda la Tremenda, afligida por varios problemas a la vista, está creando una máquina: la “Descolorineitor 3.000”, que dejará toda la ciudad sumida en un triste mundo en blanco y negro. ¿Lo conseguirá…?

Gènere: Teatre familiarclub espectador BN
Durada: 65 minuts
Producció: Combinats
Preu: 5 euros / 6 euros (amb descomptes del Club de l’Espectador)


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles