LES SET DIFERÈNCIES

EL PONT FLOTANT

29/03/2019 13:09 hores

Coneixes algú que ha arribat nou a l’escola o al barri? Saps per què ha vingut o si parla alguna altra llengua? Potser encara no t’has atrevit a preguntar-li… O ets tu qui ha arribat nou? Qui no s’ha sentit alguna vegada diferent! En ‘Les set diferències’ descobrirem que quan coneixes algú esdevé tan diferent com tu. ‘Les 7 diferències’ és un cant a la curiositat, la naturalitat i a l’humor amb que els més xicotets viuen la diferència, però també, un espai per a reflexionar en família sobre les dificultats que podem trobar a l’hora de relacionar-nos amb persones molt diferents.

Conoces alguien que ha llegado nuevo a la escuela o al barrio? Sabes por qué ha venido o si habla alguna otra lengua? Quizás todavía no te has atrevido a preguntarle… O eres tú quien ha llegado nuevo? Quien no se ha sentido alguna vez diferente! En ‘Les set diferències’ descubriremos que cuando conoces alguien acontece tan diferente como tú. ‘Les set diferències’ es un canto a la curiosidad, la naturalidad y al humor con que los más pequeños viven la diferencia, pero también, un espacio para reflexionar en familia sobre las dificultades que podemos encontrar a la hora de relacionarnos con personas muy diferentes.

Gènere: Teatre familiar
Dramatúrgia i direcció: Jesús Muñoz i Pau Pons
Intèrprets: Nataly d’Altamirano, RubaBarua, Zhao Hu, Severo Junior, Jesús Muñoz, Pau Pons
Idioma: Valencià
Durada: 70 min

* Preu de les entrades: 5 € preu únic. A la venda en taquilla i en Internet a través de www.ticketalcoi.com (despeses de distribució, 1,21 € IVA inclòs). Invitacions per als participants de la Mostra de Teatre Escolar.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles