LÍRICA PARADISO

MÚSICA DE CINE

22/02/2019 19:02 hores

Més de cent quaranta artistes sobre l’escenari interpreten un fabulós concert dedicat a memorables bandes sonores de pel·lícules no menys inoblidables com ‘Rebecca’, ‘El Padrino III’, ‘Excalibur’, ‘Ben-Hur’, ‘Bailando con lobos’, ‘Los puentes de Madison’, ‘Cinema Paradiso’, ‘Salvar al soldado Ryan’, ‘ET El extraterrestre’, ‘La conquista del paraíso’, ‘La lista de Schindler’ i ‘Piratas del Caribe’.

Más de ciento cuarenta artistas sobre el escenario interpretan un fabuloso concierto dedicado a memorables bandas sonoras de películas no menos inolvidables como ‘Rebecca’, ‘El Padrino III’, ‘Excalibur’, ‘Ben-Hur’, ‘Bailando con lobos’, ‘Los puentes de Madison’, ‘Cinema Paradiso’, ‘Salvar al soldado Ryan’, ‘Et el extraterrestre’, ‘La conquista del paraíso’, ‘La lista de Schindler’ y ‘Piratas del Caribe’.

Gènere: Música simfònica
Intèrprets: St. George Symphony i la Coral Crevillentina
Producció: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

* Preu de les entrades: 15, 25 i 30 euros. A la venda a través d’Internet, a la seu de l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi i a la taquilla del Teatre Calderón dues hores abans del concert.

– Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l’Espectador com en altres conceptes).
– Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.
– Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.
INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles