L’ISOLA DISABITATA

PALAU DE LES ARTS

07/03/2021 19:00 hores

Costanza i la seua germana Silvia són supervivents en una illa deshabitada on, un dia, van quedar aparentment abandonades després d’una escala realitzada pel vaixell en el qual viatjaven amb Gernando, espòs de Costanza. Llavors va passar que, mentre les dues joves descansaven en l’illa, Gernando va ser segrestat per uns pirates. Els mariners, en presenciar l’escena des del vaixell, van salpar sobtadament darrere dels bàrbars per a intentar alliberar Gernando, amb la certesa que la seua esposa i la seua cunyada també havien sigut raptades. Tanmateix, no van aconseguir abordar la nau i van decidir continuar el seu viatge. Silvia i Costanza van quedar abandonades a la seua sort en l’illa.

Costanza y su hermana Silvia son supervivientes en una isla deshabitada donde, un día, quedaron aparentemente abandonadas después de una escala realizada por el barco en el cual viajaban con Gernando, esposo de Costanza. Entonces pasó que, mientras las dos jóvenes descansaban en la isla, Gernando fue secuestrado por unos piratas. Los marineros, al presenciar la escena desde el barco, zarparon repentinamente detrás de los bárbaros para intentar liberar Gernando, con la certeza que su esposa y su cuñada también habían sido raptadas. Aun así, no consiguieron abordar la nave y decidieron continuar su viaje. Silvia y Costanza quedaron abandonadas a su suerte en la isla.

 

Programa de mà i llibret de l’òpera.


Fitxa artística

Direcció d’escena
Emilio Sagi

Escenografia
Daniel Bianco

Vestuari
Pepa Ojanguren

Il·luminació
Albert Faura

Intèrprets
Larisa Stefan
Evgeniya Khomutova
Jorge Franco
Oleh Lebedyev
Max Hochmuth

Piano
Carlos Sanchis


Multimèdia


Preus i horaris

Preu 10 euros

+ Despeses de gestió 1'21€ online

Durada: 85 minuts.

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

* No es vendran entrades abans del concert.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

ATENCIÓ! Llegir detingudament 'Protocol Covid-19'.

Abans de comprar les entrades, tingues present:

Seguint la normativa de reducció d'aforament, hem realitzat blocs d'1, 2 i 3 butaques, deixant butaques lliures entre cada bloc. L'adquisició d'un bloc complet garanteix que a banda i banda hi haurà una butaca buida. Si se selecciona únicament 1 seient d'un bloc de 2, accepta que al seu costat se sente una persona desconeguda.

- Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

Antes de comprar tus entradas, ten en cuenta lo siguiente:

Siguiendo la normativa de reducción de aforo, hemos realizado bloques de 1, 2 y 3 butacas, dejando butacas libres entre cada bloque. La adquisición de un bloque completo garantiza que a ambos lados habrá una butaca vacía. Si se selecciona únicamente 1 asiento de un bloque de 2, acepta que a su lado se siente una persona desconocida.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

--------

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

Calendari d'espectacles