LO QUE VIO EL MAYORDOMO

TOMÁS GAYO PRODUCCIONES

18/12/2015 13:13 hores

Primera hora del matí, en el seu despatx d’una clínica mental el doctor Prentice realitza una entrevista de treball a Geraldine, jove candidata a secretària. De seguida veiem que el prestigiós psiquiatre s’interessa per una mica més que per les capacitats laborals de l’encantadora xica a la qual pretén sotmetre a unes extravagants proves físiques. Quan ja ha iniciat l’absurd test entra sobtadament en la consulta la senyora Prentice que ve de passar un cap de setmana amb un col·lectiu de lesbianes.

Primera hora de la mañana, en su despacho de una clínica mental el doctor Prentice realiza una entrevista de trabajo a Geraldine, joven candidata a secretaria. En seguida vemos que el prestigioso psiquiatra se interesa por algo más que por las capacidades laborales de la encantadora muchacha a la que pretende someter a unas extravagantes pruebas físicas. Cuando ya ha iniciado el disparatado test entra súbitamente en la consulta la señora Prentice que viene de pasar un fin de semana con un colectivo de lesbianas.

Durada: 100 minuts
Gènere: Comèdia teatral
Idioma: Castellà
Autor: Joe Orton
Direcció: Joe O’Curneen
Intèrprets: Pep Munné, Marta Belenguer, Luís Fernando Alvés, Mundo Prieto, Sara Sálamo i Raúl Mérida
Producció: Tomás Gayo Producciones

Preu de les entrades: 15 i 16 euros (públic general) – 15 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda a taquilla i a www.instanticket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles