LOS CLAVELES- El Trabajo

SARSUELA

02/04/2015 15:25 hores

És una sarsuela en què ‘el llibret és d’or i la música de platí’, segons la crítica que es va fer després de l’estrena en el Teatre Fontalba de Madrid. Amb un diàleg ple d’enginy i unes escenes perfectament construïdes pels autors que encaixen a la perfecció amb la música magistral del mestre valencià José Serrano. Esta sarsuela madrilenya es desenvolupa en l’època actual, i el primer quadre transcorre en l’interior de la fàbrica de perfums ‘Los Claveles’, d’on ve el títol. El segon quadre transcorre en el castís passeig de Recoletos i el tercer i últim en l’ermita de Sant Antoni, on les mosses madrilenyes demanen nuvi al sant i celebren la famosa revetlla.

Es una zarzuela en que ‘el libreto es de oro y la música de platino’, según la crítica que se hizo después del estreno en el Teatro Fontalba de Madrid. Con un diálogo lleno de ingenio y unas escenas perfectamente construidas por los autores que encajan a la perfección con la música magistral del maestro valenciano José Serrano. Esta zarzuela madrileña se desarrolla en la época actual, y el primer cuadro transcurre en el interior de la fábrica de perfumes ‘Los Claveles’, de donde viene el título. El segundo cuadro transcurre en el castizo paseo de Recoletos y el tercero y último en la ermita de San Antonio, donde las mozas madrileñas piden novio al santo y celebran la famosa verbena.

Gènere: Sarsuela
Direcció musical: Gregori Casasempere
Direcció escènica: Ignasi Miró
Producció: Sociedad El Trabajo d’Alcoi

Preu: 10, 15 i 20 euros. Entrades a la venda a taquilla i a través d’InstanTicket.es. Més informació a la Sociedad El Trabajo (carrer Gonçal Barrachina, 12), d’11 a 13 hores i de 18 a 20 hores, de dilluns a divendres. Telèfon: 965 542 208.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles