LOS CLAVELES

AGRUPACIÓ LÍRICA EL TRABAJO i ORQUESTRA SIMFÒNICA D’ALCOI

17/06/2023 19:00 hores

“Los Claveles” és considerada una de les últimes obres del mestre i compositor valencià José Serrano que va ser estrenada amb gran èxit el 6 d’abril de 1929 a Madrid.

El llibret segueix les pautes del sainet clàssic, però aquesta vegada s’ha escenificat en temps del modernisme alcoià, recordant les operàries de la fàbrica de paper de fumar del Bambú, en el Passeig del Viaducte i la Romeria de la Font Roja. També s’ha recorregut la vida musical del gran compositor valencià, interpretant, dins d’aquesta sarsuela, números musicals com: Alma de Dios, La Reina Mora, El Trus de los Tenorios, El Carro del Sol, La Canción del Soldado, entre altres, amb les veus de Gemma Soler, Alberto Ballesta i el Cor de la Societat Lírica “El Trabajo” acompanyat per un planter de grans actors; tots ells, amb els músics de l’Orquestra Simfònica d’Alcoi sota la direcció de Gregorio Casasempere.


“Los Claveles” es considerada una de las últimas obras del maestro y compositor valenciano José Serrano que fue estrenada con gran éxito el 6 de abril de 1929 en Madrid.

El libreto sigue las pautas del sainete clásico, pero esta vez se ha escenificado en tiempos del modernismo alcoyano, recordando las operarias de la fábrica de papel de fumar del Bambú, en el Paseo del Viaducto y la Romería de la Font Roja. También se ha recorrido la vida musical del gran compositor valenciano, interpretando dentro de dicha zarzuela, números musicales como: Alma de Dios, La Reina Mora, El Trus de los Tenorios, El Carro del Sol, La Canción del Soldado, entre otras, con las voces de Gemma Soler, Alberto Ballesta y el Coro de la Sociedad Lírica “El Trabajo” acompañado por un plantel de grandes actores; todos ellos, con los músicos de la Orquesta Sinfónica de Alcoy bajo la dirección de Gregorio Casasempere.


Preus i horaris

Preu: 23 i 18 €

Horari de taquilla:
- De dimecres a dissabte d'11:30 a 13:30 hores
- De dimecres a divendres de 18 a 20 hores

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles