LOS SABANDEÑOS

AMICS DE LA MÚSICA

17/09/2017 18:49 hores

Los Sabandeños tornen a Alcoi després de l’enorme èxit aconseguit al desembre de 2015. Aquest famós conjunt canari comença la seua activitat musical en 1966. Han transcorregut ja més de 50 anys des que aquell grup d’amics de l’entorn universitari de La Laguna, decidira formalitzar-se com a agrupació i iniciara una labor musical ininterrompuda, reflectida en quasi 70 treballs discogràfics; un valuós arxiu sonor que arreplega part del llegat tradicional, a més de cançons de creació pròpia i versions adaptades.

Los Sabandeños vuelven a Alcoy después del enorme éxito alcanzado en diciembre de 2015. Este famoso conjunto canario comienza su actividad musical en 1966. Han transcurrido ya más de 50 años desde que aquel grupo de amigos del entorno universitario de La Laguna, decidiera formalizarse como agrupación e iniciara una labor musical ininterrumpida, reflejada en casi 70 trabajos discográficos; un valioso archivo sonoro que recoge parte del legado tradicional, además de canciones de creación propia y versiones adaptadas.

Durada: 2 hores
Intèrprets: Los Sabandeños
Producció: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

* Preu de les entrades: 25 i 35 euros (públic general). Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació a la taquilla. A la venda en l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi, a través d’Internet a www.ticketalcoi.com i en taquilla el dia de l’esdeveniment.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles