LOS SABANDEÑOS

AMICS DE LA MÚSICA

17/09/2017 18:49 hores

Los Sabandeños tornen a Alcoi després de l’enorme èxit aconseguit al desembre de 2015. Aquest famós conjunt canari comença la seua activitat musical en 1966. Han transcorregut ja més de 50 anys des que aquell grup d’amics de l’entorn universitari de La Laguna, decidira formalitzar-se com a agrupació i iniciara una labor musical ininterrompuda, reflectida en quasi 70 treballs discogràfics; un valuós arxiu sonor que arreplega part del llegat tradicional, a més de cançons de creació pròpia i versions adaptades.

Los Sabandeños vuelven a Alcoy después del enorme éxito alcanzado en diciembre de 2015. Este famoso conjunto canario comienza su actividad musical en 1966. Han transcurrido ya más de 50 años desde que aquel grupo de amigos del entorno universitario de La Laguna, decidiera formalizarse como agrupación e iniciara una labor musical ininterrumpida, reflejada en casi 70 trabajos discográficos; un valioso archivo sonoro que recoge parte del legado tradicional, además de canciones de creación propia y versiones adaptadas.

Durada: 2 hores
Intèrprets: Los Sabandeños
Producció: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

* Preu de les entrades: 25 i 35 euros (públic general). Els xiquets i xiquetes de 3 anys o més menuts no han de comprar entrada però sí que han de recollir una invitació a la taquilla. A la venda en l’Associació d’Amics de la Música d’Alcoi, a través d’Internet a www.ticketalcoi.com i en taquilla el dia de l’esdeveniment.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles