LOS TRES TENORES EN CONCIERTO

AMICS DE LA MÚSICA

21/03/2017 12:05 hores

Un concert d’òpera, sarsuela i napolitanes molt del gust del públic, que d’alguna manera rememora i ret homenatge als ‘Tres Tenors’, Plácido Domingo, Josep Carreras i Luciano Pavarotti, que en els 90 del passat segle van popularitzar aquest format de gala lírica, arribant a tot tipus d’espectadors, des dels més iniciats fins als menys acostumats a la lírica, aconseguint un triomf que encara avui és recordat.

Un concierto de ópera, zarzuela y napolitanas muy del gusto del público, que de alguna manera rememora y rinde homenaje a los ‘Tres Tenores’, Plácido Domingo, Josep Carreras y Luciano Pavarotti, que en los 90 del pasado siglo popularizaron este formato de gala lírica, llegando a todo tipo de espectadores, desde los más iniciados hasta los menos acostumbrados a la lírica, consiguiendo un triunfo que todavía hoy es recordado.

Durada: 100 minuts
Gènere: Òpera, sarsuela, napolitanes
Direcció musical: Marc Moncusí
Direcció artística: Francesc Estévez
Intèrprets: Óscar Marín, Nester Martorell, Jesús Álvarez amb els músics de la St. George Symphony Orchestra
Producció: Associació d’Amics de la Música d’Alcoi

* Preu de les entrades: 20, 25 i 30 euros (públic general). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles