LOS VECINOS DE ARRIBA

AMB XAVI MIRA

27/12/2016 12:04 hores

Una nit Ana i Julio conviden a sopar als seus veïns Gloria i Brian per a ensenyar-los el pis i agrair-los l’ajuda que els van donar quan es van instal·lar en l’edifici. A mesura que passa la nit, Ana i Julio van descobrint les tendències sexuals dels seus veïns, fet que els porta a replantejar-se la seua pròpia relació de parella, que està plena de retrets i immersa en una monotonia. L’enfrontament amb els veïns i entre ells dos, els portarà al límit i els farà prendre decisions definitives sobre la seua relació.

Una noche Ana y Julio invitan a cenar a sus vecinos Gloria y Brian para enseñarles el piso y agradecerles la ayuda que les dieron cuando se instalaron en el edificio. A medida que pasa la noche, Ana y Julio van descubriendo las tendencias sexuales de sus vecinos, hecho que les lleva a replantearse su propia relación de pareja, que está llena de reproches e inmersa en una monotonía. El enfrentamiento con los vecinos y entre ellos dos, les llevará al límite y les hará tomar decisiones definitivas sobre su relación.

Durada: 90 minuts
Gènere: Teatre
Idioma: Castellà
Direcció: Cesc Gay
Intèrprets: Eva Hache, María Lanau, Xavi Mira i Andrew Tarbet
Producció: Elefent, Focus i Pentación

* La venda anticipada d’entrades s’ha esgotat. Com és habitual, s’ha reservat un 5% de les localitats per a la venda el mateix dia de la funció. La taquilla obrirà a les 18 hores de la vesprada.
Preu de les entrades: 12 i 15 euros (públic general) – 12 euros (socis del Club de l’Espectador). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.instanticket.es.


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Una vegada començada la representació no es permetrà l'accés a la sala

- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.

- Els descomptes (pel Club de l'Espectador o per altres conceptes) només s'aplicaran en la venda per taquilla.

- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/mares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

- Una vez comenzada la representación no se permitirá el acceso a la sala

- Las butacas de movilidad reducida -y acompañando- se pueden adquirir únicamente en taquilla.

- Los descuentos (por el Club de l'Espectador u otros conceptos) sólo se aplicarán en la venta en taquilla.

- Los menores de tres años no pagan entrada, pero tampoco pueden ocupar una localidad, tendrán que permanecer en el brazo de los padres/madres/tutores y retirar una invitación gratuita en la taquilla del teatro.

Calendari d'espectacles