MOSTRA DE TEATRE D'ALCOI

06/06/2019 18:30 hores

Les protagonistes d’aquesta història viuen en un lloc envoltat de terra i pobresa. Treballen i treballen al camp sense descans, però per tal de sobreviure, han convertit la seua feina en joc, i és que… és impossible prohibir-li a un xiquet que jugue. Aquest espectacle parla sobre el poder de la creativitat i la imaginació com a forma d’evasió davant la crueltat i la duresa de la vida. Amb LÙ ens endinsem en la dansa i les arts plàstiques, per gaudir en família d’un espectacle màgic, creatiu i poètic.

Las protagonistas de esta historia viven en un lugar rodeado de tierra y pobreza. Trabajan y trabajan en el campo sin descanso, pero para sobrevivir, han convertido su trabajo en juego, y es que… es imposible prohibirle a un niño que juegue. Este espectáculo habla sobre el poder de la creatividad y la imaginación como forma de evasión ante la crueldad y la dureza de la vida. Con LÙ nos adentramos en la danza y las artes plásticas , para disfrutar en familia de un espectáculo mágico, creativo y poético.


Fitxa artística

Intèrprets
Laia Sorribes i Melissa Usina

Idea i direcció
Joan Santacreu

Dramatúrgia i ajudant de direcció
Paula Llorens

Direcció coreogràfica
Baldo Ruiz

Treball investigació i cos
Pau Bachero

Composició musical
Damián Sánchez

Audiovisuals
Bea Herraiz & Virtual Art

Vestuari
Joan Miquel Reig

Disseny llums
Ximo Olcina

Tècnic de llums
Sergi Sanjuan

Espai sonor
Andrés Roses

Producció
Loles Peris

Producció executiva
Maduixa Teatre *Companyia resident de l’Ajuntament de Sueca amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura, Conselleria de Cultura, Ciència i Educació de la Generalitat Valenciana i Festival GREC Barcelona.


Multimèdia


Preus i horaris

*Entrades exhaurides.

Espectacle de dansa per a públic familiar.

Horari de taquilla:
– De dimecres a divendres d’11.30 a 13.30 i de 18 a 20 hores.
– Dissabtes d’11.30 a 13.30 hores.
– Una hora i mitja abans de les representacions.

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.

Calendari d'espectacles