MOSTRA DE TEATRE D'ALCOI

06/06/2019 18:30 hores

Les protagonistes d’aquesta història viuen en un lloc envoltat de terra i pobresa. Treballen i treballen al camp sense descans, però per tal de sobreviure, han convertit la seua feina en joc, i és que… és impossible prohibir-li a un xiquet que jugue. Aquest espectacle parla sobre el poder de la creativitat i la imaginació com a forma d’evasió davant la crueltat i la duresa de la vida. Amb LÙ ens endinsem en la dansa i les arts plàstiques, per gaudir en família d’un espectacle màgic, creatiu i poètic.

Las protagonistas de esta historia viven en un lugar rodeado de tierra y pobreza. Trabajan y trabajan en el campo sin descanso, pero para sobrevivir, han convertido su trabajo en juego, y es que… es imposible prohibirle a un niño que juegue. Este espectáculo habla sobre el poder de la creatividad y la imaginación como forma de evasión ante la crueldad y la dureza de la vida. Con LÙ nos adentramos en la danza y las artes plásticas , para disfrutar en familia de un espectáculo mágico, creativo y poético.


Fitxa artística

Intèrprets
Laia Sorribes i Melissa Usina

Idea i direcció
Joan Santacreu

Dramatúrgia i ajudant de direcció
Paula Llorens

Direcció coreogràfica
Baldo Ruiz

Treball investigació i cos
Pau Bachero

Composició musical
Damián Sánchez

Audiovisuals
Bea Herraiz & Virtual Art

Vestuari
Joan Miquel Reig

Disseny llums
Ximo Olcina

Tècnic de llums
Sergi Sanjuan

Espai sonor
Andrés Roses

Producció
Loles Peris

Producció executiva
Maduixa Teatre *Companyia resident de l’Ajuntament de Sueca amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura, Conselleria de Cultura, Ciència i Educació de la Generalitat Valenciana i Festival GREC Barcelona.


Preus i horaris

*Entrada gratuïta.

Invitacions disponibles a la taquilla.

Espectacle de dansa per a públic familiar.

Horari de taquilla:
– De dimecres a divendres d’11.30 a 13.30 i de 18 a 20 hores.
– Dissabtes d’11.30 a 13.30 hores.
– Una hora i mitja abans de les representacions.

COMPRAR TICKETS »
Informació d'interés

Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.

AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala.

Calendari d'espectacles