LUAR NA LUBRE + LA DEGOLLÀ

FOLC CELTA I FOLC VALENCIÀ

05/09/2014 07:23 hores

Aquest concert aprofitarà per celebrar d’una forma molt especial el 25é aniversari de la Colla de Dolçainers i Tabaleters La Degollà. Com a referent de la música Celta s’ha volgut comptar amb la presència de Luar Na Lubre, grup de reconeguda trajectòria que aportarà el màxim nivell musical a la celebració de l’aniversari de l’agrupació alcoiana.

————–

Este concierto servirá para celebrar de una forma muy especial el 25o aniversario del Colla de Dolçainers i Tabaleters La Degollà. Como referente de la música Celta se ha querido contar con la presencia de Luar Na Lubre, grupo de reconocida trayectoria que aportará el máximo nivel musical a la celebración del aniversario de la agrupación alcoyana.

Durada: 120 minuts
Gènere: folc celta i valencià
Producció: Luar Na Lubre i la Colla de Dolçainers i Tabaleters la Degollà d’Alcoi

Preu: 8, 10 i 12 euros. Amb descompte del Club de l’Espectador


Preus i horaris

L'espectacle ha finalitzat

Informació d'interés

Els descomptes es faran únicament en taquilla (tant del Club de l'Espectador com en altres conceptes).- Les butaques de mobilitat reduïda -i acompanyant- es poden adquirir únicament en taquilla.- Els menors de tres anys no paguen entrada, però tampoc poden ocupar una localitat, hauran de romandre al braç dels pares/tutors i retirar una invitació gratuïta a la taquilla del teatre.AVÍS IMPORTANT: una vegada començada la funció no es permetrà l’accés a la sala. INFORMACIÓ ESPECIAL PER A CONCERTS: Si s’arriba una vegada començat el concert, s’esperarà fins que el personal del teatre els done accés a la sala. En el cas de tenir butaques assignades que generen molèsties a la resta d’espectadors s’ocuparan els espais que el personal de sala els indique.

Calendari d'espectacles